torsdag 31 mars 2011

Reepalu har släppt loss tomtarna igen.


Kommunstyrelsen i Malmö tycker att det är ett problem att människor dagligen kränks utifrån sin etniska eller religiösa bakgrund. Nu vill de se statligt finansierade skyddsåtgärder.

Människor trakasseras dagligen på etnisk eller religiös bakgrund. Staten misslyckas med att försvara alla människors lika värde, skriver Ilmar Reepalu (S) till justitiedepartementet. Religiösa eller etniska sammanslutningar måste ofta finansiera säkerhetsåtgärder. Nu vill Reepalu att staten/vi ska betala dessa skyddskostnader.


I Reepalus Malmö existerar bara trakasserier på etnisk eller religiös bakgrund.
Om du är mobbad, förföljd av många andra orsaker, sjukdom, ålder, kroppsform, kön, sexuell läggning, utseende, handikapp....?
Det skiter väl Reepalu i.

Vissas tomtar passar bäst på loftet.


Skånskan

5 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-03-31 13:01

    Men lång tid har alla klagat på att den judiska församlingen i Malmö själv måste står för sina säkerhetskostnader. Det här innebär ju att Reepalu vill att de ska få hjälp med detta, vilket väl är ett fall framåt för honom och hans anträngda relationer till den judiska befolkningsgruppen!

    SvaraRadera
  2. Nånting säger mig att det kanske inte är de malmöitiska judarna som Reepalu plötsligt och akut månar om.

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-03-31 13:39

    Kanske inte, men regnar det på prästen stänker det på klockaren...

    SvaraRadera
  4. Instämmer Carina,troligen andra grupper som han prioriterar...Men av hans äskanden framgår,att det mångkulturella samhället kostar pengar.Kanske därför man skall söka få in skattekronor från de små idella föreningarna enl.EU-direktiv ???På tal om kostnader läste jag, att ett 30-tal kriminella boende i din forna hemstad,skulle ställas inför rätta.Nu visade det sig att endast f e m av dem kunde lagföras.Detta trots att man haft s.k.fulltidsövervakning av dem sedan år tillbaka..Tala om enorma resurser, för att genomföra vårt nya samhällsskick.

    SvaraRadera
  5. Som man brukar säga, smakar det så kostar det. Fast nu tycker jag att det smakar illa i min stad.
    Reepalu pressades att tilsätta en "Dialogforumgrupp" för ett år sedan. Han blev "felciterad" och "trakaserad" av Skånskan och en Fp politiker då han hade utalat sig klantigt i samband med Sverige -Israelmatchen i tennis.Han gullar med muslimer och muslimer hatar och trakasserar judarna i malmö.
    Denna Dialogforumgrupp består av judar, muslimer romer och somalier.Det är dessa som är prio ett i Malmö!
    Men vi andra då!?? Vi gamla Malmöbor skiter man i.

    Ni som bor i övriga Sverige, snälla protestera mot detta slöseri med skattepengar till, ja till vad????????

    Eva-Marie Malmö

    SvaraRadera