tisdag 22 mars 2011

Ni missade väl inte SVT2s dokumentär igårkväll?


19:30 Spelet bakom kulisserna - om valet av ny partiledare för Socialdemokraterna. En nyhetsdokumentär om spelet och processen bakom valet av ny partiledare för partiet. Om de olika falangernas åsikter och om skillnaderna mellan storstad och landsbygd. Reporter Kiki Bek.
Efter att ha sett det programmet så ryser jag. Och inser att min blogg om Göran Persson och Dödskyssen, nedan inte var vad man kan förvänta sig av en bloggerska uppe på tårna. Som jag beskrev situationen var fel.
En västanfläkt.
Ett intet.
Mot det verkliga scenariot.
Förlåt mina underdrifter, ska inte hända igen.

3 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-03-22 10:28

    Besparade mig upplevelsen, men ser fram emot veckans brott om styckmordsfallet son Leif G W ska bena ut. Efter Palmemordet väl den näst största katastrofen i polisutredningsväg...
    Vad krisen i S anbelanger känner jag mest med de vanliga gräsrötterna som vid det här laget måste känna sig ganska frustrerade. Ungefär som de tappra rödakorsmedlemmarna som idogt skramlade med sina bössor medan topparna i ledningen förstörde "varumärket".

    SvaraRadera
  2. Ulf Hjertén2011-03-22 10:46

    Hänvisar till dialogen under "Varning för Pesson".

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-03-22 22:10

    Leif G W var lysande, som vanligt, när han smulade sönder och samman det svenska rättsväsendets hanterande av detta fall, där alla är förlorare, med undantag för den som verkligen har begått mordet, men aldrig kom in i polisens radar...

    SvaraRadera