tisdag 22 mars 2011

Plutten är orolig för mig.


Plutten: "Måhända en personlig fråga men blir du inte lite skraj av allt sömnknatande, om det nu sker frekvent? En kontroll-freak som jag skulle inte gilla situationen. Har gått i sömnen en gång vad jag vet och då packade jag om hockeytrunken!
PS Kom på att sömngångeri kan ju öppna upp nya spännande möjligheter. Vad sägs om att bli en kvinnlig motsvarighet till gentlemannatjuven Arséne Lupin? Kan se löpsedlarna framför mig "Caprice-Classictjuven i farten igen. Länsade Riksbanken i natt. Polisen maktlös" Och om du skulle åka fast så skulle ju straffet, om något, troligen bli milt. Det kan det väl vara värt att få bli intervjuad av Skavlan eller? ;-) DS"

Ha-ha-ha-ha, Caprice Classic-tjuven!!! Det vore nåt att gäcka omvärlden med. Straffen blir mycket riktigt minimala, minns bara mannen uppe i norr som tog sig sovande in till ett gift par, squeeezade in sig mellan de sovande tu och började samlaga sig med kvinnan. Inte vet jag vad kvinnan tänkte. Att det var maken? Att man får passa på? Inte vet jag vad maken tänkte där i sänghalvan? Hon känns lite luden, men hun låter ju som om hon har det bra?
"Älskaren" slapp straff, för ingen kan bevisa att han inte sov.

För mig är det mer bekymmer än nöje, även om jag inte är kontrollfreak. Jag lägger ju mig, säger gonatt, gonatt och undrar vad ska jag hitta på inatt?
Det är ju inte så att det finns några begränsningar av möjligheterna - det fattar ju alla som drömmer!

Men sålänge jag flög och låg hela mitt liv på hotell, var jag tvungen att ha ett knep.
Och nu ska jag avslöja mitt knep för dig, Plutten; jag tog ett skärp, band fast ena foten hårt vid något, ett bord till exempel.
Det var inte så bekvämt.
Men inte ens Classic Caprice-tjuven kom sovande ut genom en hotelldörr eller ett hotellfönster med ett bord runt foten.
Fast inatt var Björnen hemma, så det har varit ovanligt händelsefattigt här. Han är enorm på att i halvsovande tillstånd slänga ut högerarmen likt en tågspärr när det ska till och beges sig ut på vandring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar