söndag 6 mars 2011

En älskad bonusdotter...




....åkte glad i hågen iväg på efterlängtad skidresa till Åre, med en annan älskad bonusdotter och två pojkvänner.
I bagaget pappas dignande delikatess-matsäck så fylld av kärlek. Men det som började så bra, slutade miserabelt.
Outhärdlig smärta på vår lilla stora starka Guldlock.
Vi skulle gärna trolla för att göra dig hel och fri från plågorna, om vi bara kunde!

9 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-03-06 17:01

    Ajaj, krya-på-dig-hälsningar till bonusdottern!

    SvaraRadera
  2. En liten flicka , 1, 60 men med stora skruvar.

    SvaraRadera
  3. Ja det ser verkligen inte kul ut. Fördelen med frakturer är oftast när de väl läkt så är man fit for fight igen. Första tanken som slog mig när jag såg plåten var "hoppas att hon inte ådrog en axelluxation också". De senare kan bli problematiska för yngre under 30 med en aktiv livsstil, p.g.a. jobbiga instabilitetsproblem. Och nej, jag jobbar inte inom sjukvården men jag har "gedigen" erfarenhet av skador och rehab, på det personliga planet.

    Så om tösen bor i Stockholm, kan du få två adresser till bra sjukgymnaster med inriktning på idrottsrelaterade skador. Dels norr om stan samt söder om. Bra sjukfys är A och O.

    /Plutten

    SvaraRadera
  4. Så omtänksamt av dig, Plutten, tack för kloka ord, återkommer om det behövs! Hon är på St Göran, dom har bra rykte.

    SvaraRadera
  5. Ok, lägger upp adressen för norr om stan hursomhelst. Den går till Capio Artro Clinic som tidigare låg på St:Göran. Har opererat mig två gånger där och sjukfysen är väldigt bra. Har ingen aning om hur rehab på St: Göran är, men min erfarenhet från "vanlig" sjukfys på vårdcentraler/sjukhus är att det "suger fett" rent mentalt sett, jämfört med de med sportinriktning.

    På Capio är m.a.o kompetens hög och lokalerna fräscha. Det är som att fysa på ett gym. Lycka till.

    /Plutten

    http://www.capioartroclinic.se/Verksamheter/Rehab2/

    SvaraRadera
  6. Oj, vad du varit med om. Tack, kompis för adressen, bonusdottern är inbiten seglare(tävlar) och skicklig skidåkare, så det är superviktigt med rätt och riktig rehab, mycket värdefull adress, väldigt, väldigt omtänksamt!

    SvaraRadera
  7. Det finns ett ställe till Stockholm Norr i Åkersberga. Niclas som är en av delägarna är gammal tävlingsseglare, han gillar att man träna sig fri från skador. Väldigt bra sjukgymnast som jag varmt kan rekommendera. De har även eget gym och ligger centralt nära stationen i Åkersberga. Artro på Sofiahemmet är även de superbra, testat dem med.
    Men man bör hitta någon nära där man bor så det inte blir för besvärligt med träningen.

    Marie

    SvaraRadera
  8. Fantastiska hjärte-engagerade människor här på bloggen, tack ängel, Marie. Nicklas låter som en perfekt lösning med rätt inställning. Lämnar tacksamt alla råd och tips till bonushjärtat!

    SvaraRadera
  9. Hej

    Man kan gå till Niclas, få ett program och träna på ett gym där man bor och sedan boka in regelbundna återbesök för att kolla att allt går som det skall.

    Lycka till

    Marie

    SvaraRadera