onsdag 30 mars 2011

Dressed for success i mammas Landskrona.


Eller?
Två kvinnor från Landskrona och Helsingborg togs på bar gärning när i de i måndags kväll stal kosmetika.
En väktare såg när kvinnorna, 40 och 45 år gamla, gömde kosmetika i lönnfacken under de specialsydda kjolarna. Efter att ha passerat kassalinjen stoppades kvinnorna.
I den ena kjolen fanns kosmetika för runt 9 000 kronor under kjolen, medan den andra hade stulit varor för närmare 3 000 kronor.

Kjolarna togs i beslag av polisen.
Ett ärende för Maria Leissner och DO?


HD

4 kommentarer:

  1. Carina:
    Detta förfarande är speciellt utprovat,av ett av de nomadfolk,som invaderat Sverige alltmer senaste åren.För något år sedan blev jag vid inköp i ett varuhus,vittne till hur detta fungerar.När jag stod vid kassan för att betala mina inköp,gick denna zingoalla förbi mig i kön och fräckt ut..På min fråga till damen i kassan om hon inte kontrollerar en sådan "kund",blev svaret nej... Trots att både kappa och kjol var fullproppad,vilket tydligt syntes. Alltså går det en gång,går det fler gånger...Tydligen exporteras rovet(parfymen) till sydeuropa eller f.d öststaterna...

    SvaraRadera
  2. Dessa kvinnor skämmer ut hela sin kultur, och ger folk ofrivilliga tankar om vad alla använder kjolarna till.

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-03-30 22:10

    Man måste göra med värdefulla saker som med oxfilén i vissa affärer: sälja över disk!

    SvaraRadera
  4. Thorsten:
    Du har delvis rätt..Redan min mor varnade under krigsåren "stäng in hönsen zigenarna har slagit läger i byn"Kan inte tänka mig att man på den tiden skulle öppnat en SB-butik,långt mindre ett varuhus,där kunderna själva förser sig.Men som allt har tiderna förändrats,till det sämre ???

    SvaraRadera