måndag 21 februari 2011

Reepalus senaste padda.


Danmarks invandringspolitik försvårar förutsättningarna för fortsatt tillväxt i Öresundsregionen, anser den, av sig själv högst värderade, Ilmar Reepalu (S), kommunalråd i Malmö.
– Danmarks stämpel om att vara ett främlingsfientligt land tar längre tid att tvätta bort än att skapa, säger han till danska Berlingske Tidende.

Då undrar jag i all ödmjukhet:
Och kommunalrådets och Malmö-kommuns rykte som antisemitisk??
Vad gör det för regionen?
Och hur snabbt kan man tvätta bort denna skamliga stämpel?

Och Sveriges rykte som Terroristernas Paradis?
Eller som norrmän ropar efter terrorister, oavsett nationalitet: Kom deg hjem, svenskepakk!


Sydsvenskan
BT
Skanskan

12 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-02-21 12:36

    Jag tror det Reepalu syftar på är det helt barocka kraven som Danmark ställer på dem som gifter sig med en invandrare, många sådana par bor nu i Malmö och arbetspendlar till Danmark i stället...

    SvaraRadera
  2. Tycker Sverige har blommat ut i skamlösa offentliga påhopp på sin granne, en gång för mycket nu. Speciellt Reepalu som ju sitter i glashus.
    Vi är inte storebror, hur gärna vi än vill, som sitter inne med alla de rätta svaren och som viktigpettrigt kan knäppa andra länder på näsan.
    Om det ska knäppas på näsan, jamen knäpp då på Libyen.

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-02-21 13:14

    Ja, Reepalu borde knipa käft. Men den här bröllopsregeln gör att Danmark blir av med många skötsamma par, jag tror att regeln t o m tillämpas på nordbor, trots passunion och gemensam arbetsmarknad!

    SvaraRadera
  4. Jag tror inte ett dyft på att det skadar danmarks rykte. För vem vill ha denna ohämmade invandring som vi har i sverige. Nä skärp till detta omgående och bromsa men tid är annars går vi under med alla som ska försörjas av dom som arbetar och betalar skatt. Tack för ordet

    SvaraRadera
  5. Läs följande bloggar som är bland de mest lästa politiska bloggarna i Sverige.

    De har två saker gemensamt.

    1. De skriver om hur verkligheten ser ut i Sverige vilket inte reflekteras i de stora media. De skriver ärligt om massvåldet, invandrarvåldet och de negativa konsekvenserna av den okontrollerade massinvandringen. De talar om vilka som ligger bakom det mesta av massvåldet, de ljuger inte som de stora tidningarna gör. Tidningarna antyder att svenskar ligger bakom nästan all grov våldsbrottslighet vilket är vilseledande och en falskt verklighetsbeskrivning.

    2. De flesta av bloggarna har stoppas av tidningarnas politiska kommissarier, de är förbjudna att länkas till de stora tidningarnas artiklar via Twingly. De stora media vill inte spida sanningen om hur Sverige ser ut och tidningarna bedriver därmed en utstuderad politisk censur. Tidningarna länkar bara till banala ickepolitiska bloggar eller vänsterbloggar som håller med tidningarnas politiska agenda.

    Därför är det viktigt att sprida information om hur Sverige verkligen ser ut. Sluta köp de stora tidningarna, de ljuger och censurerar. Hjälp inte tidningarna, betala inte för deras lögner. Läs gratisversionen online, men lita inte på dem. Analysera kritiskt vad som skrivs och gå till bloggare och jämför sanningen, skillnaden är skrämmande. Fakta och viktig information får ni hos bloggarna, statligt kontrollerad media undanhåller avsiktigt nästan all viktig information så det oundvikliga folkupproret skjuts på framtiden.

    Den som inte följer dessa nyhetsbloggar som är störst i Sverige vet ingenting om situationen i Sverige. Dessa har nästa lika många läsare som de största tidningarna online:
    http://www.friatider.se/
    http://politisktinkorrekt.info
    http://frianyheter.wordpress.c.../
    http://natverkmotpk.blogspot.c.../

    Ny utmärkt privatblogg.
    http://www.skrivkonst.net/

    Privata bloggare,
    http://imittsverige.blogspot.c.../
    http://thoralfalfsson.webblogg.../
    http://robsten.blogspot.com/
    http://everykindapeople.blogsp.../
    http://bortkopplad.se/bloggo/
    http://affes.wordpress.com/
    http://www.svenskmedia.blogspo.../
    http://www.ansiktsburk.blogspo.../
    http://spikharry.wordpress.com/
    http://varjager.wordpress.com/
    http://klartexten.wordpress.co.../
    http://allahuakbar.se/wordpres.../
    http://meritwager.wordpress.co.../

    Artiklar som ännu inte tagits bort av de politiska censurinrättningarna i Sverige.

    SvaraRadera
  6. @Torsten: Vad är de för fel med Danmarks regler för "import" av fru/man? Fördelarna är defintivt fler än nackdelarna.

    De kräver att:

    Att man är självförsörjande och inte tar emot socialbidrag innan man "importerar" en fru.

    Att man är 24 år

    Att man inte har slagit en tidigare partner

    Att man gifter sig enligt dansk lag

    Att den blivande frun inte är minderårig/barn eller är tvingad till giftemål

    Att man kan deponera 63.000 DKK som en täckning för kostnader som kan uppstå i till exempel kommunen under den "importerades" första år.

    Jag tycker de är utmärkta. Inte minst för att det kanske bromsar en del månggiften, tvångsgiften och barngiften - något Sverige inte lyckas stoppa ALLS!

    Det som är "dåligt" med den danska lagen är att folk flyttar till Malmö istället när de vill bli försörjda eller tvångsgifta sig med någon stackar kusin, eller/och gifta sig med minderåriga flickor/barn. Samt att flickor istället blir bortgifta med misshandlande (mestadels muslimska) män i Sverige, för här har vi inga som helst krav på något.

    http://www.nyidanmark.dk/en-us/coming_to_dk/familyreunification/spouses/spouses.htm

    Mvh

    /FS

    SvaraRadera
  7. Har inte spikharry gått och dött(tyvärr)?

    /HellBoy

    SvaraRadera
  8. Ulf Hjertén2011-02-22 10:11

    Jag har inte orkat med att gå in på alla ovan rekommenderade bloggar men ett urval ändock. Och: Så mycket hat till så liten nytta! Tänk att konsten att lyssna och samlas till respektfull dialog ska vara så svår. Jag är glad för att jag inte är webbredaktör på någon dagstidning idag. Den kränkande skit som skulle kastas efter och på mig skulle ta livet av mig. Webbredaktörerna är kanske vår tids viktigaste renhållningsarbetare. Jag uppskattar Carina för att hon då och då rensar. Det inger förtroende. Jag vill upplysningsvis deklarera: Jag är ingen censurivrare men jag tror på ett hyfsat språkbruk befriat från kränkande invektiv.

    SvaraRadera
  9. Sorry Ulf, har inte varit inne på sajterna, merän PI, som jag gillar för sin rakhet, om man undviker att gå in på kommentarerna.
    Precis som du vill jag ha livlig debatt - högt till taket - men utan grova förnedringar. Jag är glad för ditt beröm, och tar gärna emot tips om jag själv inte skulle hinna läsa ansvarslösa inlägg!

    SvaraRadera
  10. Tycker att dom borde utrusta regeringskanslit med dator och internet samt förslag på vilka sajter dom borde läsa.

    SvaraRadera
  11. Thorsten Schütte2011-02-22 22:12

    Att man kan deponera 63.000 DKK som en täckning för kostnader som kan uppstå i till exempel kommunen under den "importerades" första år. - Så vitt jag vet gäller det även när man "importerar" t ex en svensk make/maka. Huvaligen!

    SvaraRadera
  12. Thorsten Schütte2011-02-23 09:18

    Det jag mesta resar ragg emot är all form av kollektivbestraffning. Här av dem som gifter sig av kärlek och alldeles fri vilja!

    SvaraRadera