måndag 21 februari 2011

Jobbcoaching=Skamlöst Bondfångeri och Sektflum för skattemiljarder.


Äääääääntligen:
I kväll inleder TV4Nyheterna en unik, efterlängtad och minst sagt välbehövlig granskning av de 867 företag som delar på miljarderna som ingår i regeringens satsning på privata jobbcoacher.
Granskningen visar ekonomiska oegentligheter i vart sjätte företag, och att Arbetsförmedlingen har betalat ut mångmiljonbelopp till företag som saknar F-skattsedel.
Vi får också följa med TV4Nyheternas reporter på ett intressant besök på HeartMath i Västerås som coachar genom att mäta hjärtfrekvenser.
Say nomore.
Visa konsekvenser istället.
Sååååå, ansvarig arbetsmarknadsminister Hillevi Engström, du kan ju baskemej inte öppna plånboken med våra skattepengar till en verkschef som Angeles Bermudez-Svankvist.
Ta nu finalemento ditt ansvar, och skicka verkschefen på evighetsflum på en annan planet.




TV4nyheterna TV4nyheterna TV4nyheterna Sydsvenskan DN Aftonbladet

4 kommentarer:

  1. Ulf Hjertén2011-02-22 11:46

    Glömmer aldrig en jobbcoachfirmas uppmaning till jobbsökande: "Lyssna till din inre orkester" Precis vad man vill höra när man intensivt längtar efter ett jobb som man skulle kunna söka.

    SvaraRadera
  2. Det känns som om regeringen har blivit "förvaltande", och tror de kan leva hur länge som helst på att de är duktiga på landets ekonomi. För min del krävs det mera, mycket mera, bl.a måste satsningen på arbeten högprioriteras och inte flummas bort med pajaseri. Arbetssökande måste behandlas med stor respekt.

    SvaraRadera
  3. Högern luras av lycksökare som blåser dem på miljarder. De skiter i männskan.

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2011-02-22 22:09

    "Lyssna till din inre orkester" Gör jag det, hör jag min tinnitus. Och den talar inte om var det finns jobben...

    SvaraRadera