onsdag 9 februari 2011

Angeles Bermudez Svankvist, Bagdad Bobs svenska syster, kusín till Katrin Linna.


Omänskliga arbetsvillkor, allt för hög arbetsbelastning och stress för anställda på Arbetsförmedlingen beskrevs i gårdagens TV4Nyheter.

Arbetsmarknadsministern Hillevi Engström däremot svarade så här inför kritiken:

- "Jag har inte fått den signalen att det finns några sådana här brister. Utan tvärtom så gör de ju ett väldigt bra jobb."

Det är emellertid inte ett dugg konstigt att ministern lever i den saliga tron att allt är hootsie-tootsie, ty arbetsförmedlingens generaldirektör, Angeles Bermudez Svankvist intar en helt och hållet kinesisk hållning. Hon ser överhuvudtaget inga problem i verksamheten:
- Jag är oerhört stolt över att våra medarbetare har lyckats leverera, och göra ett bra resultat.

I dagens möte med anställda bakom stängda dörrar har ministern förhoppningsvis fått en mer nyanserad bild av verkligheten............


TV4nyheterna

4 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-02-09 21:53

    Redan sättet hur hennes föregångare, Bo Bylund, sparkades huxflux av Littorin gav mig dåliga vibbar ang. denna arbetsplats...

    SvaraRadera
  2. Hm, man blir fundersam. Det verkar inte som om de flesta av våra politiker kan kalla sig för verklighetens folk. De lever i en skyddad verkstad och de flesta i symbios med journalister.Ryggdunk och svågerpolitik.

    Eva-Marie Malmö

    SvaraRadera
  3. Alla såna här tecken får mig att undra om det är vajsing på människor som söker sig till makt, eller om det är nåt som s.a.s händer "på vägen".

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2011-02-10 16:43

    Jag tror tyvärr att mycket händer på vägen. Hur kan man bäst förebygga detta?

    SvaraRadera