onsdag 9 februari 2011

Björn har fått en idol.


Läser Johan Hakelius´fullkomligt sanslöst galna och mittiprickbetraktelse om att anlända som flygpassagerare till New York, i Aftonbladet idag, och läser och fnittrar för min Björn.
Under Hakeliuz`"Citat" hittar Björn lyckligt en man som står upp för den tes han envist hävdat, och jag lika bestämt avfärdat i flera år nu:
- ”Städa aldrig. Efter fyra år blir smutsen inte värre.”
Quentin Crisp.

1 kommentar:

  1. Thorsten Schütte2011-02-09 21:51

    Ja, jag har förstått att vid inresan till USA skulle inte ens mina resor till gamla Östtyskland vara tillräcklig mental förberedelse. En tidigare kollega var i Kanada på en kurs tillsammans med sin son, det var nära gränsen till USA och de tänkte sig ta en tur runt Ontariosjön eller Eriesjön på andra sidan gränsen. Ändlös bilkö i sommerhettan. Min kollega, ca 2 m lång, klev ur bilen för att räta på ryggen och få en nypa luft. Då siktar en gränsvakt med K-pist på honom och säga till hans son (!): säg till honom att sätta sig in i bilen omedelbart. Sånt upplevde man inte ens vid inresan till DDR! Och jag, som redan har dåligt samvete när jag korsar en gräns nät trots att jag inget smugglar och pappren är i sin ordning - jag skulle väl få ett nervöst sammanbrott vid inresa till USA. Så jag avstår!

    SvaraRadera