måndag 10 januari 2011

Palin vit som snö.


Sarah Palin har lagt ut ett inlägg på Facebook angående dödsskjutningarna i Arizona.
Palin skriver där sina kondoleanser, samt att hon och familjen ber för offren, deras familjer och fred och rättvisa.
På twitter skrev Palin att det inte finns några som helst beläggeller bevis i nuläget att dödsskjutningarna var politiskt motiverade, men att det är en ödets onda ironi att Giffords namn och hemort fanns med på den karta, där Palin 2010 pekade ut mål för sin politik med gevärsikten.

8 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-01-10 19:09

    Den kluvna tungan på inlägget nedan passar utmärkt som illustration även här!

    SvaraRadera
  2. Helt riktigt!
    Man kan ju undra hur de andra namnen på kartan mår idag.
    Vilka dumheter - vapensikten!

    SvaraRadera
  3. Ulf Hjertén2011-01-10 20:09

    Bra att vi är överens om Pallin och förhoppningsvis också TeaParty rörelsen. De är bara ett snäpp mera "civiliserade" än de hårda islamistiska retorikerna. Det är därför inte ointressant att höra sansade USA korrespondenter sia om Pallin som tänkbar republikansk presidentkandidat.

    SvaraRadera
  4. Dumt eller inte....Palin och andra i USA som är uppväxta med vapen som ett naturligt inslag i vardagen ser nog kartan med sikten inställda på politiska motståndare något annorlunda än vi gör (med våra glasögon).Med facit i hand var kartan väldigt idiotisk men Palins rådgivare kanske får se sig om efter ny arbetsgivare...

    /HellBoy

    SvaraRadera
  5. Ulf:
    Eftersom jag jämför "de hårda islamistiska retorikerna" med nazister så kanske vi har (antagligen) olika glasögon...ett snäpp!
    teaparty låter i mina öron som något riktigt trevligt;)

    /Hellboy

    SvaraRadera
  6. För mig känns den moderna teapartyrörelsen som ett gäng anarkistiska stollar - med vapen i hand och därför väldigt, väldigt farliga.

    SvaraRadera
  7. Ulf Hjertén2011-01-11 11:15

    Människor ur denna rörelse har bokstavligen agerat med vapen i hand. Mot ex. abortläkare. Så långt är de beredda att gå. Ni kan ju tänka er hur mycket luft under vingarna de skulle få med en president vid namn Sara Pallin.

    SvaraRadera
  8. Ulf,där ser vi vad kristen extremism,kan påverka/utföra..I Sverige finns ett antal sekter,som är närstående..Men enbart i samband med mord och annat personligt våld,kommer dessa idagen.Men det märkliga är väl,att vi kan tolka en skrift såååå olika.Våra Kristdemokrater uppstod under 70-talet,och var till största delen tidigare FP o.C-väljare..Dessa ansåg,att vår kristna tro,inte ägnades tillräckligt intresse inom politiken.Du som på nära håll sett/upplevt det hela,vad har KD tillfört oss ???Har man förändrat något till det bättre ??? Nu vet redan,att vi tillhör samma kyrka,så av den anledningen skrivwer jag inte detta inlägg !!

    SvaraRadera