måndag 17 januari 2011

Lena Sundström Sveriges främsta muslimparanoiker.


Den egenrättfärdiga Lena Sundströmuppträder alltid bara med sin speciella muslimlidelse, lite här och där, på TV4.
Det är obegripligt hur hon lyckas nästla sig in med sina never-ending ömkansvärda offerstories. Nu med en händelse som jag själv berättade om för sex dagar sen!
Muslim god - svensk barbar.Da Capo.
Vet ni vad jag tror? Att när Lena Sundström kommer för 359e gåången och ältar samma sak med djupt indignerad ton då slutar man lyssna.

Och det är väldigt, väldigt sorgligt för de drabbade, den exklusiva skara som Sundström månar så om.

Lena Sundström skulle dock kunna få mig att spetsa öronen ordentligt.
Om hon bara en enda liten mini bitte- bittegång rapporterade om en 14 årig blond kille och hans lika gamla blonda flickvän som kläddes av, totalförnedrades, rånades på allt, inklusive konfirmationsklockan, spottades på, knäcktes revben och lämnades i en hög med Hora som avskedshälsning.

Då skulle jag för ett ögonblick tro att hon är en god journalist med friska, öppna ögon, utan en alldeles egen yberprivat agenda. Ditt patos, Sundström är kontraproduktivt. Folk gäspar eller blir uttröttade och förbannade av enpartiskheten.

Det här skrev jag för sex dagars sedan på bloggen: "Har någon enda person på Sydsvenskan hört talas om andra hatbrott än mot muslimer?



Expressen

3 kommentarer:

  1. Ulf Hjertén2011-01-17 09:15

    Låt oss göra ett tankeexperiment. Vi vänder på ditt inlägg. Svensk god - muslim barbar. För 359 e gången. Hur många lyssnar då? Jag läser nästan aldrig Expressen och skulle inte drömma om att slå på TV 4 och deras ständiga reklamavbrott så jag vet inte vem Lena Sundström är. Har bara hört namnet någon gång. Men jag tror på den allsidiga dialogen. Det måste också vara tillåtet att kritisera ett parti där en enda fråga - invandrade muslimer - har en så dominerande roll. Om man hela tiden "går i taket" när detta antyds och kommenteras då blir inte detta särskilt trovärdigt det heller. Det är faktiskt viktigt att man skärskådar ett nytt riksdagsparti så att man vet var de står. Det finns alltid en historia ur vilken man är sprungen.

    SvaraRadera
  2. Absolut. "Tänk om det vore precis tvärtom" var länge mina ledord.
    Men.
    Sålänge ingen kritiserar medias ängsliga opartiskhet i det offentliga Sverige, så är det enbart på enskilda små bloggar kritiken kan föras fram. Det ger definitivt inte samma eko, men precis som i Kina krävs envenhet för att vara dissident. Så du kommer att få fortsätta läsa mer mycket mer kritik här, över den mainstreamuppfattning som råder och blivit allmängiltig i Sverige.

    SvaraRadera
  3. Ulf:
    Skrev min kommentar på annan plats om "Socialism"Hade jag vetat att du inte kände till en av landets främsta extremister,Lena Sundström (socialist/V),hade hon förekommit som ett avskräckande exempel..Kanske en av de främsta orsakerna till att just "socialism" får en så nedsättande klang...Denna person påminner om de,som tidigare gick under begreppet "5:e kolonnare".M.a.o hon arbetar för en omstörtning i vårt land...Till vad får du själv gissa !!!!

    SvaraRadera