onsdag 12 januari 2011

Dagens ickenyhet


LO:s ordförande Wanja Lundby-Wedin avgår. Vid nästa kongress, våren 2012, har hon gjort sitt. Lundby-Wedin tillträdde som första kvinnliga ordförande för LO år 2000.

Redan efter AMF-skandalen ville halva Sverige ha bort Wanja, men sånt påverkar inte en statsfeminist.
Idag säger hon:
- "De andra i valberedningen har börjat titta på hur en profil ska se ut. Jag ska träffa dem nästa vecka. De är förstås intresserad av vad jag tycker."

Är sån hög svansföring medfödd eller växer den obegränsat med åren i maktens korridorer?

4 kommentarer:

  1. Både och ock,Carina...Men man måste vara född av föräldrar a`la Alva o.Gunnar Myrdal...I övrigt kunna vända kappan och den stora lönen,efter ett visst mönster...Därför måste hon också ha ett ord med i laget,när efterträdaren/skan utses...risken är annars överhängande,att hela LO-bluffen spricker !!!Vad sägs om hennes beskydderska Mona S ??

    SvaraRadera
  2. Mona S....vem???? Hon har tom gjort sig mer osynlig än statsminister.

    SvaraRadera
  3. På tal om statsministern...I östern inget nytt ??? I södra delarna har snön till stor del töat !!!! Men jag har upptäckt att landet går att styra utan honom,hur det nu går till ??? F.ö finns mellan tyska Bundespresidenten,och Reinfeldt stora likheter...Båda verkar bortkomna !!!

    SvaraRadera
  4. Lundby-wedin fungerade mer som en propagandamaskin för sossarna och kommunisterna än som ledare för oss LO-medlemmar./Petter

    SvaraRadera