fredag 14 januari 2011

Alliansen hälsar hjärtligt välkomna till Sverige!


Ett radikalt islamistiskt parti, med förgreningar i hela världen, bl.a Danmark, Storbritannien, etablerar sig nu i Norge, kämpar för att återupprätta ett världsomspännande islamsk kalifat, alltså en islamsk stat styrd av stränga sharialagar. De är öppet motståndare till demokrati och västligt styre, i deras förslag till grundlag slårs det fast att de som konverterat från islam skall avrättas. Bara män ska kunna inneha maktpositioner i samhället och folk som inte är muslimer nekas rösträtt.
Partiet är förbjudet i Tyskland, men här i Sverige gillar vi olika, så vi tar emot med vidöppen dörr och bjuder välkommen in till resterna av vårt välfärdssystem.

Och ääääääntligen får VDn på Timbro, Uvell, så mycket ojämlikt och totalt okontrollerat konfliktsamhälle som han har gått och bara drööööömt om - grattis!!!!

Verdens Gang

19 kommentarer:

  1. Ulf Hjertén2011-01-14 11:05

    Menar du att du någostans läst att alliansen hälsar välkommen ett parti som öppet förordar dödsstraff? Det har jag svårt att tro. Ddet strider mot vår grundlag.

    SvaraRadera
  2. Ulf:Det tror jag de allena rådande sk-ter i ,och vad betr.Grundlagen,är denna redan avskaffad.Detta skedde i samband med att EU-traktatet godkändes i December.Så blir det Ulf,när de enade 7 får råda...Har ej läst att man INTE välkomnar dessa extrema...Däremot vet jag att dessa står under konstant övervakning i bl.a Tyskland..Där de som Carina skriver,är inlistade som förbjuden extremorganisation.Men i vårt naivt sovande land,kan jag mycket väl tänka mig en sådan etablering,är önskvärd ....Shiralagar Ulf,då får vi klä oss varmt...

    SvaraRadera
  3. Ulf, jag tänker mer i termer av aningslöshet.
    Med våra öppna gränser och vår imigrationspolitik "väljer vi inte bort" människor, om de har flyktingstatus........

    SvaraRadera
  4. Betr.Uvell,Vd i Timbro har denne troligen skolats i USA.Denna extrema kapitalism frodas i deras högskolor..RIKAST,STÖRST o.VACKRAST...Inte för inte,har jag alltid varit skeptisk till deras samhällssystem.Den fattige utnyttjas av de rika,som blir allt mer förmögna..Vilket också är en av orsakerna till,att vårt samhälle skakas av finanskriser....inte enbart i nuläget...

    SvaraRadera
  5. Han verkar vara den nya tidens ego-booster, han ger mig rysningar, i sin totala ansvarslöshet.

    SvaraRadera
  6. Ulf Hjertén2011-01-14 11:52

    Var finns fakta, vad är förmodanden? Jag hoppas att vi inte hamnar i konspirationsteoretikernas skara. Då försvinner all spänstig och spännande dialog som snö i vårsol. Att påstå att vi kastat våra grundlagar på sophögen är att låta ilsken frustration gå ut över det sunda förnuftet. Våra grundlagar är mycket större än EU traktatets pragrafer omfattar. Det är färvisso sant att riksdagen kanske tolkat vissa delar fel och att det finns anledning att ta upp frågan igen och analysera konsekvenserna av beslutet. Men att Sverige inte längre har några egna grundlagar det är ingen trovärdig tolkning. Att vi skulle kunna komma ens i närheten av sharialagar är för mig konspirationsteori. Hur i all sin dagar tror någon att det skulle gå att få dryga 50% för ett sådant lagförslag? Det är att gruvligt underskatta de svenska medborgarna. Du skulle inte ens få i närheten av 50 % bland muslimskt troende svenska medborgare. Att galningar finns och eftersträvar världshegemoni är inte detsamma som att de är i närheten av det.

    SvaraRadera
  7. Om vi allesammans blundar hårt, hårt, håller hårt för öronen, och alla faktiska varningssignaler avfärdas som befängda konspirationsteorier, då, då försvinner verkligen spänstig dialog.

    SvaraRadera
  8. Ulf,så tänkte man i Holland också....Nu har man tänkt om,en ny regering med nya riktlinjer..Detta får ju vi i Sverige bl.a känna av sedan i höstas.."De ensamkommande barnen",stammar till stor del från detta tidigare "invandringsvänliga" land.Liksom många andra oönskade,som redan fått asyl avslagen i EU/Nederländerna...Vad beträffar dina 50 % tror inte hellre jag,att man lyckas,även om många Quislingar invalts i Riksdagen...under våra levnadsdagar.

    SvaraRadera
  9. Thorsten Schütte2011-01-14 14:35

    Nja, ett sådant parti kommer att få mycket liten andel röstar. Det kan ju vara bra, då vet man att bara ungefär dubbelt så många individer (för att kompensera för valdeltagandet) än som röstat på detta part är radikala islamister. Så bra!

    SvaraRadera
  10. En av Nordens stora drakar har artikeln på första sidan, är det då inte lite förmätet av oss att sitta här i Sverge och tro att det de skriver är fabuleringar och konspirationsteorier?

    SvaraRadera
  11. Abdirizak Abderis rektor på en muslimsk friskola sitter i rikstan med mandat från moderatena.
    Sveriges muslimska råds presstalesman Mehmet Kaplan är på plats i rikstan med mandat från miljöpartiet.
    Det är bara att inse fakta vi går mot mer islam om vi vill det eller ej.
    eva-Marie

    SvaraRadera
  12. Thorsten Schütte2011-01-14 17:50

    Det bär två riksdagsmän. Hur många fler är inte kyrkligt eller frikyrkligt aktiva. Så jag tycker inte att det är någon ko på isen!

    SvaraRadera
  13. Ja, du, Eva-Marie. Det som får mig att hicka till är all smygislamisering typ egna badhus och kvinnoapartheid. Och alla aningslösa. De som inte ser, märker och förstår.

    SvaraRadera
  14. Thorsten Schütte2011-01-14 18:07

    smygislamisering typ egna badhus och kvinnoapartheid.- Det här t ex kanske Abderis förordar, men knappast Kaplan. Vi ska ha liberala, mainstream och sekulariserade muslimer på vår, det moderna samhällets sida och inte vara avvisande och fientliga mot dem. Då sker nämligen en radikalisering av främst de personer som finns i marginalen mellan dessa och mera ortodoxa/fundamentalistiska grupper.

    SvaraRadera
  15. Thorsten,hur ser en liberal islamist ut ??? Finns sådana ??Sekulariserade islamister !! Nu tror jag att jag drömmer....Nej Thorsten,här går en gräns som du ALDRIG kan övertyga mig om !!Nämnde för några dagar sedan,när en vänsterfjolla sökte indoktrinera oss på bloggen "Ett vanligt svenskt bondförstånd" klarar man sig långt med i denna fråga...Har man dessutom upplevt denna religion i deras hemländer,klarar man sig ännu bättre.....Slutligen fanatism förblir fanatism, även när ett främmande land med uteslutande"otroende" inbjuder dem...Typ Reinfeldt och hans 7-klöver...

    SvaraRadera
  16. Thorsten Schütte2011-01-14 19:03

    Lars, det finns inga liberala islamister, men det finns gott om liberala muslimer, det är en viktig distinktion. De är det öppna samhällets allierade, inte dess fiender. Många av dem har ju flytt från muslimska länder eftersom det inte var högt nog i taket för dem. Ungefär som utvandrarna från Europas med förstelnade statskyrkor till USA där man var fri!

    SvaraRadera
  17. Thorsten:
    Abdaris (M)och Kaplan (MP),jämför du med de stackars satar,som av ren fattigdom och svält,tvingades till emigration i USA...Såväl dina som mina landsmän,var ju dessutom offer för dåtidens Krigsherrar i Europa.Men ingen skall söka inbilla mig,att IMAMER i arabiska länder tvingas TILL FLYCKT...Nej dessa "trosherrar" är som våra Jehovas Vittne,fanatiker som skall ut och missionera bland oss "otroende" Därför bär också Reinfeldt,som gör sådana rumsrena,ett tungt ansvar inför framtiden...

    SvaraRadera
  18. Huvudet på spiket Lars Å Månsson. Att göra dessa herrars religion rumsren är en vansklig väg att gå antagligen rent ut sagt farlig. De har dom med för att få den muslimska befolkningens röster vid val, valboskap men vi göder de som vill sluka oss.Jag är mycket orolig för framtiden. Slöja tänker jag aldrig ha hellre dör jag.
    Eva-Marie

    SvaraRadera
  19. Thorsten Schütte2011-01-14 22:17

    Nej, Lars, jag syftar inte på dessa herrar, inte på Imamer, men många "vanliga" människor som har flytt från religiöst förtryck i muslimska länder utan att ge upp sin tro. Det är ju just vad utvandrarna från Europa inte gjorde heller. De förblev kristna, men på sitt sätt, utan statskyrkornas (då) diktatoriska styre. Det var utvandrare på 1800-talet som först och främst flydde från fattigdom, jag syftade på de frikyrkliga som av religiösa skäl flyttade på 1600-talet, t ex på Mayflower!

    SvaraRadera