tisdag 7 december 2010

Sky´s the limit!


Min Sebastians och Starlounges sajter har 16,2 miljoner unika besökare per månad vilket gör dem till världens näst största sajt för kändisnyheter.
Turner Broadcasting System, som bland annat omfattar Cartoon Network, TNT och CNN, har valt att investera i svenska kändissajten Starlounge. Hur stor affären är offentliggörs inte, men enligt Starlounge kan investeringen innebära innehållssamarbeten med Turners andra kanaler, däribland CNN. Vilket betyder att målet att bli världsstörst är mycket nära!

Grattis till bossarna Hans, Zoran, och editor in chief: the hardworking, talented, nevergiver-upper Sebastian Nordén.
From Proud Mummy.

3 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-12-07 11:14

    Jag känner en kluvenhet här. Å ena sidan önskar jag Din son all tänkbar framgång i yrkeslivet. Å andra sidan reser jag agg mot en del av kändisjournalistiken som egentligen har samma människosyn som porren: människan som vara. Jag blir illa berörd av många löpsedlar och förstasidor.

    SvaraRadera
  2. Jag förstår precis. Just därför gläder det mig att det är just Starlounge som Turner vänt sig till. Jag har tagit del av så många av Sebastians resonemang och svåra beslut, publicera eller inte. Starlounge har alltid tryckt på att sköta bevakningen så stilrent som möjligt med hänsyn till personerna de skriver om. Intevjuerna Sebastian gör med världskändisar är alltid väl grundade, extremt pålästa och naturligt inkännande som tex Stellan Skarsgård.
    Trots att branschen är hård så vill Starlounge gå i bräschen för det som inte är det billigt vulgärt, eller äckligt trashigt om trasiga människor.
    Det finns grader....

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2010-12-07 15:00

    Carina, jag anade att det förhöll sig så som Du skriver. Har ju bara skralt underlag för att själv kunna bedöma sådant, kändisar, popmusik och idrott är ju de vita fläckarna på min karta...

    SvaraRadera