onsdag 15 december 2010

Reinfeldt har lyckats.


SVT2s nyheter intervjuar unga muslimer om den islamistiska terrorismen. På frågan varför, blev svaret givet: Utanförskapet.
Ja visst ja, utanförskapet.
Däför sitter terrorister i Pakistans gruvor och planerar barbariska illdåd i Iran, Afghanistan, Spanien,USA och Danmark.
Jag misstänkte på nåt vis att det till slut skulle vara vårt fel.
Alltihopa.


Sverige har länge blundat för den extremistiska islamismen. I både Norge och Danmark finns nationella handlingsplaner i syfte att förebygga en våldsam radikalisering. Konkreta svenska initiativ saknas helt.
Nuuuu börjar arroganta Sverige snegla på det förhånade Danmark.
I elfte timmen kan jag tycka.

Malena Rembe, chefsanalytiker på Säpo, sorry, men du har inte i någon intervju under dagen lyckats skapa ett förtroende i mig. När jag ser dig och tänker på din viktiga roll i bekämpningen av terrorister i Sverige, så blir jag så rädd, att jag nästan kissar på mig.



SvD DN DN Sydsvenskan

5 kommentarer:

  1. Carina,nu får du förklara för mig vad ordet..UTANFÖRSKAP innebär ???Tydligen ett av de modeord,som skapats på landets baksida.

    SvaraRadera
  2. När jag läste ditt inlägg,kom jag att tänka på Christina Schollin.Det tidiga 60-talet och en film som hade titeln "Änglar finns dom" ? Det var tider då tydligen kristendomen ifrågasattes.Nu undrar jag "Terrorister finns dom" ??I så fall hoppas jag,att dessa också minskar i samma antal som oss kristnade...

    SvaraRadera
  3. Ok, men vi kan ju också blunda för Irakkriget där 100 000 personer dödats, barn förlorat sina föräldrar och amerikanska soldater betett sig allmänt illa, blunda för att sverige är i krig i afganistan under amerikanska flagg(det tror ju till och med usa) Vi kan ju blunda för att palestinier förtrycks etc etc. Vi kan ju blunda för att vi lever i ett segregerat samhälle och lägga all skuld på någon annan.

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2010-12-16 18:39

    Öh, Amer Al-bayya (eller Aja baja), vad är Du för en konstig fågel?

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2010-12-17 09:05

    Utanförskapet är ett ord skapat av alliansen för att stigmatisera alla i arbetsför ålder som inte jobbar eller studerar heltid, exvis sjuka, arbetslösa o s v. Vad jag hatar detta ord!

    SvaraRadera