onsdag 15 december 2010

Så otroligt underbart!


Tankeläsarmaskin kan omvandla tankar till tal!
Amerikanska forskare har för första gången lyckats omvandla nervsignaler från hjärnan till tal. Genombrottet kommer att underlätta för förlamade att kommunicera. Så småningom kan det leda till att man kan läsa tankarna hos vem som helst.
Vilka strålande nyheter, vilken imponerande framgång för forskning!


DN

8 kommentarer:

  1. Hemska tanke,efter 68-års sexuella frihet och Flowerpower-tiden nu detta.Blir inte resultatet att skilsmässorna ökar än mer ???Tänk dessutom så många ytterligare ovänner man kommer att få.Men kanske kan det bli en hjälp till dem som regerar och styr vårt land,undantaget Bildt...

    SvaraRadera
  2. Se det positiva, Lars! Att äntligen, äntligen få veta vad folk egentligen tycker!

    SvaraRadera
  3. Måste vara bra detta vid förhör och tortyr av regeringar runt om i världen. Räcker inte bara att neka. Ogillar du regeringen och råkar tänka det, är du körd.

    Detta i kombination med att alla svenskars telefon/sms och internet kommer att övervakas av regeringen från torsdag. Fy fan.

    Vilken utveckling vi går mot.

    SvaraRadera
  4. Huuuuuuu, tänkte inte på det!! Tänk att det alltid är så att det inte finns nåt gott som inte har nåt ont med sig.

    SvaraRadera
  5. Ja,du har rätt Carina,nu får man ju sitt betyg svart på vit.Men vad skall den gamle "lagvrängaren" från Sthlm,nu förtjäna sina miljoner på ???Med en gång ser nu domaren,att han försvarar enbart skyldiga !!!För honom blir inte mångkulturen längre till förtjänst...Men det är ju egentligen inte mina problem !!!Sov gott för din skönhetssömn lääänge...

    SvaraRadera
  6. Vet inte om jag vill att andra ska kunna läsa mina tankar!
    Tänker på filmen med Mel Gibson "Vad kvinnor vill ha" han kan läsa kvinnors tankar! Det är rätt gullig, den filmen!
    Men underbart för det personer som behöver, på grund av sitt handikapp.
    /B-M

    SvaraRadera
  7. Kunde inte ha sagt det bättre själv, B-M! Mel Gibson - vad hände med honom??? Gillade honom jättemycket, och så slog det bara totalt slint!

    SvaraRadera
  8. Vad som hände med Mel G? Han började prata för mycket sanningar som han inte "borde" ha pratat om. Kvar blev valet mellan att döda honom, eller döda hans karaktär. Vi har sett resultatet av det senare.

    SvaraRadera