måndag 8 november 2010

Vilka B-skådisar!


Här har vi Stena Lines resebarometers svar på vilka kändisar män respektive kvinnor helst vill resa med.

Kvinnors topp fem reskamrat: Mikael Persbrandt: 10 procent, Alexander Skarsgård: 8 procent, Martin Stenmark: 8 procent, Ernst Kirchsteiger: 6 procent, Herman Lindqvist: 4 procent.

Mäns topp fem reskamrat: Prinsessan Madeleine: 22 procent, Carina Berg: 9 procent, Noomi Rapace: 6 procent, Lena Philipsson: 6 procent, Kattis Ahlström: 6 procent.

Halååååååååå - Kirchsteiger, Persbrandt och Lindqvist???? Vad vill damerna ha ut av sina semestrar? Har de verkligen tänkt igenom det här? Ordentligt?

Nää, om jag överhuvudtaget skulle reflektera över att semestra med nån annan än min Björnm, så skulle det förstås vara Obamas, presidentparet! Kolla på videon från när de båda dansar i Mumbai. Skulle gärna bjudit på en version som snabbt som ögat lades upp på nätet, där musiken bytts ut mot 50cents´. Men den upplagan var way too popular, och är nu borttagen och nerstängd övrerallt.

Because they can, and do dance, I love them even more!

5 kommentarer:

  1. Det är nog inte särskilt ofta som Obamas kan rocka loss så där. Kul!

    Hm, funderar på vem som skulle vara min favoritkändis att resa med. Jag tror jag skulle välja Daniel Birnbaum, ny chef för Moderna muséet, för att diskutera konst och museivärld. Eller nu vet jag, helt självklart skulle jag välja Maciej Zaremba.

    Skulle jag få välja någon kändis från ett annat land skulle valet stå mellan Gérard Depardieu och Morgan Freeman. Den senare har jag faktiskt bytt ett par ord med (!).

    Äh, nu måste jag avslöja att det var på nivån "hang on a minute, I will be right back and help you".

    /Öbon

    SvaraRadera
  2. Vilken utsökt smak du har, Öbon! Gérard Depardieu har jag nog inte fattat storheten i, han känns som ett förvuxet barn för mig, men Morgan Freeman!Åhhhhh,vilken skådespelare, och viiiiilken tjusig man! Så stort att ha tittat in i de ögonen.

    SvaraRadera
  3. Mmmm, Freeman är så bra. Depardieu har en bakvänd charm, han var så snygg som ung, nu är han mer som en buffel i utseendet. Men titta på t ex "Green card", där riktigt osar han av virilitet.

    Måtte gilla karlar med ett knöligt utseende, både make nr 1 och make nr 2 är inte precis bildsköna.

    /Öbon

    SvaraRadera
  4. Bildsköna har aldrig intresserat mig heller, det krävs Det!

    SvaraRadera
  5. Absolut!

    /Öbon

    SvaraRadera