fredag 5 november 2010

Tjejbloggare har det lätt för sig.


På min blogg står det att om du gillar den här bloggen så kanske du också gillar följande bloggar, och så nämndes bl.a en tonårstjej som kallar sig PAOW. Idag berättar hon om vad hon gör på semestern i Thailand, typ solar...och äter.........och, ja...
Men häromdan bloggade hon om att hon tänkte tatuera in ett fint ordspråk på mitten av ena armen - och vips! Så hade hundratals läsare kommenterat vad de hade för egna synpunkter på just detta.
Själv sitter jag nu här och undrar, om jag skriver att min Björn och jag ska på smokingfest i slutet av november och har uppmanats att bära nånting gult - som i solgult - i klädseln, skulle mina läsare då kunna ge mig lite inspirerande kommentarer?

Vi ska båda vara svartklädda, B isvart smoking och jag i svart klänning och svarta skor. Björn är väldigt konservativ, så inga galna gula flugor eller gördlar, men jag är lite mer wild and crazy, så kom igen nu, har ni lite spännande, läckra, coola, tuffa tips till oss, så kom igen - surprise me!

10 kommentarer:

  1. Carina, det räcker väl med att din käre make har svart på sej?
    Personligen tycker jag att svart fluga och gördel till smoking är snyggast. Men du behöver väl inte ha svart klänning, även om det är mycket elegant.
    Jag kan tänka mej att du skulle klä i vacker sober grön färg, eller varför inte i någon slags kopparfärg, eller guldfärg, Du är ju rödhårig och har bruna ögon. Eller en tjusig grå färg, men där är det kinkigt, för det måste vara rätt färg då.
    Eller för att riktigt sticka ut, en härligt röd klänning, enkel, med elegant snitt! Och röda skor!! Hihihi! Underbart! Men det är klart, då sticker du ut!
    /B-M

    SvaraRadera
  2. Tack för många färgglada tips B-M, fast svart klänning blir det, man tager vad man haver s.a.s. Men jag sticker gärna ut, fast just den här festen vill att man sticker ut i solgult! Har köpt gult tyg till en näsduk till B, och gult band till rosetter på mina skor, men är inte riktigt nöjd, vill att det ska vara lite mer oväntat och iögonfallande!

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2010-11-05 13:19

    Gul kanske inte blir så lyckat, färgen på pestflagg...

    SvaraRadera
  4. Huvudsaken Carina-Fina,är att du inte ser ut som en Papegoja.Denna regel har min hustru lärt mig..
    F.ö önskar jag dig en trevlig festkväll...

    SvaraRadera
  5. Bra råd, Lars, då klarar man sig långt i livet.
    Och pest, ja det blir det ju oavsett, eftersom det för en djurgårdare är näst intill dödsstraff på att guda ut sig i svart-gult. Bara inte sönerna ser mig.....

    SvaraRadera
  6. Gul scarf, kanske? Eller något gul(dig)t i håret? Gul(dig) väska?

    /Öbon

    SvaraRadera
  7. Jaha, gult som accentdentfärg! Jag förstår, vad sägs om ett par gula skor, eller en gul turban? Usch idag har jag svårt för att vara seriös känner jag....ursäkta mej Carina!
    (Kanske ett vackert gult halsband?) där var jag lite seriös, eller hur?
    /B-M

    SvaraRadera
  8. Turban, B-M, ha-hahahahaha! Ja då skulle jag nog "stå ut"!!!!!! Vicken syn!
    Kanske burka????? Nu tror jag snart Björn väljer att gå ensam......hahaha!

    SvaraRadera
  9. Kära Carina!
    Jag har en ursnygg gul aftonväska, skulle passa bra till de gula rosetterna, mer behövs inte.
    Kram Charlotta

    SvaraRadera
  10. Gul aftonväska? Dearest Charlotta, låter som pricken över iet!! Men tänk om jag blir full och galen och inte hittar hem och inte minns var väskan tog vägen när jag dansade på bordet???

    SvaraRadera