fredag 12 november 2010

Sanningen(?) för 200 000:-


Camilla Henemark är en skör och trasig person, fd missbrukare och hemlös med psykiska problem. Henemarks agent har vädjat om att lämna henne i fred för att hon mår så dåligt.
I det läget står Expressen på sig och slantar av 200 000:- ,lite fickpengar i sammanhanget, för en exklusiv intervju.
Detta är iskall och brutal journalistik, Expressens Mattson är kåtare på publicitet och sköna klöver än varsam om konsekvenserna. Och vad säger detta om Expressen?
Källa: Resumé.

7 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-11-12 15:13

    Alltså, på ett sätt vore det ärligare om kvällstidningar helt struntade i att verka seriöst och direkt går ner på samma nivå som Bildzeitung eller The Sun. Tidningarna seriösa delar, exvis kultur och ledare, är ju ändå inget annat än fikonlöv!

    SvaraRadera
  2. Hur ska denna kvinna ens ha en gnuttas aning om vad detta är för en snöboll i rullning - och var det kan sluta? Vågar inte ens tänka.
    Man ska leva med sig själv hela livet, det borde både Mattson och Henemark ha väldigt klart för sig.

    SvaraRadera
  3. Inte utan att man blir rädd,när man upptäcker allt vad människor kan förmås göra för PENGAR...I vanlig ordning,finns ingen respekt eller moral i dessa kvällsblaskor..En varm förhoppning vore att "läsekretsen" äntligen fick nog av alla dessa "scoups"Men i och för sig tog det många år innan FIB/Aktuellt saligt somnade in..Kanske rent av ett mått på läsarnas intelligensnivå,och vad dessa väntar sig finna i en 40-årig "nyhet" Att denna sjuka kvinna talar ut om sin ungdom är väl OK .Men att "pressen" har så dåligt omdöme,att man publicerar smörjan är ju det absurda.

    SvaraRadera
  4. Sorgligt!

    /Öbon

    SvaraRadera
  5. Instämmer med er alla! Det är patetiskt! Jag säger än en gång "Det är synd om människorna"
    Att rota i sådana här snaskigheter är tydligen många människors nöje. VEM bryr sej om vad Camilla Henemark gjorde för 30 år sedan? Bryr mej inte om vad Kungen gjorde heller då.
    Önskar att allt sådant här bara skulle helt simpelt inte skapa rubriker, då skulle dom sitta där med lång näsa!
    Och för att fortsätta, se bara på alla dessa såpor på teve. När man ska slå på teven, en stund för att möjligen bli en smulad road eller upplyst. Det går inte för i varenda kanal är det antingen polisserier (i femtioelva avsnitt) eller dokusåpor med de mest vansinniga teman och med intelligensbefriade människor! Som dessutom sitter och pratar skit om varandra. Vilken moral och vilken skit, på ren svenska!
    Som tur är finns det en avstängningsknapp på båda teve och dator!
    Ack ja.....själv väljer jag ikväll att umgås med mina kära körvänner till en italiensk buffé med massor av vin!!
    /B-M

    SvaraRadera
  6. Thorsten Schütte2010-11-13 11:47

    Det kanske inte är läge att när man kommer hem efter en kväll med grabbgänget att svara på frugans fråga hur det varit - vi har roat oss kungligt...

    SvaraRadera
  7. Aj, aj,aj, då kommer nog frun med brödkaveln direkt!!!!!!!

    SvaraRadera