tisdag 23 november 2010

Peter Ahltin-effekten.


Ny mätning: Ökat stöd för kungenNu ger svenska folket sitt betyg:
Rekordstort stöd.
Rätt otippat för grisarna som skrev smörjan.Bra. Men jag undrar om det inte i själva verket är Peter Ahltin och hans svulstigt stora styrelse på nio personer, och republikanska föreningens 7 500 medlemmar som ligger bakom lyftet för kungen.

8 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-11-23 13:29

    Den där famösa presskonferensen gav på ett paradoxalt sätt sympatipoäng för kungen, det misstänkte jag redan när jag hörde den.
    Om dessa uppgifter om kungen inte hade kommit fram i en obskyr bok utan t ex i Uppdrag Granskning, då hade det hela varit knepigare...

    SvaraRadera
  2. Någon som känner till eventuella fördelar,som kan förknippas,med ett medlemskap i denna "digra församling" Eller är det möjligen enbart en klubb för inbördes beundran ?? Ja, vad man inte vet,måste man ju be om hjälp,för att få ett svar på !!Inte tillhör väl landets kriminella dem,detta med tanke på ordf.yrkesverksamhet ???

    SvaraRadera
  3. Ja, har sagt det förut, och jag säger det igen: vi svenskar satsar alltid allt vi har på underdogs.

    SvaraRadera
  4. Erik, Sthlm2010-11-24 02:41

    Att en sådan där gök kan sitta i riksdagen för kd bevisar bara att konservatismen är död i det partiet.

    SvaraRadera
  5. Re:Erik
    Jag trodde han satt för FP !!Men det var ju inte grunden för min kommentar.Tänkte närmre på hans partner i Rep-klubben,editorn av den omtalade boken.Denne satt i går kväll och gjorde PR för sin historia i ZDF(Tysklands röda kanal),om åren i Sthlm`s kriminella värld på 80-talet.I Tyskland som utåt sett är mer prydda än oss nordbor,gick man runt historierna som en katt kring het gröt.Sammanfattningsvis blev det väl närmast "goddag yxskaft",där ingen kände till något och där huvudpersonen (en negress)hela tiden betonade att hon INTE var prostituerad.Det sista tog jag fakta på,och beklagar nu enbart,att H M Konungen hade så dålig ungängskrets.Nu är det många år sedan mitt senaste besök i denna stad,kanske har urvalet försämrats,som allt annat i vårt land.I varje fall är det min peronliga mening,efter sändningen.

    SvaraRadera
  6. Thorsten Schütte2010-11-24 13:30

    Märkligt, så länge jag bodde i Tyskland var ZDF den svarta/blåa kanalen. Man brukade säga:
    ZDF - CDF - CDU. Men det kan ju har ändrats sedan 80-talet!

    SvaraRadera
  7. Ja, Thorsten allt har förändrats,i vårt kära D- land.Efter Sarrazin`s bok och öppenheten hos folket,består nu nyhetsändningarna,med undantag av de obligatoriska 5 minuterna kring judiska församlingar,av allt positivt kring våra länders invandring.Gamla SFB i Berlin har i sina lokala nyhet sedan veckor tillbaka enbart upplyst om det förträffliga med mångkulturen...Konstigt förr riktades inte tillnärmelsevis något liknande intresse för Moabit o. Neuköln !!!I takt med tiden har tydligen också ZDF,skiftat färg.

    SvaraRadera
  8. Thorsten Schütte2010-11-24 14:17

    med undantag av de obligatoriska 5 minuterna kring judiska församlingar -
    Den där formuleringen luktar unket, Lars!

    SvaraRadera