lördag 20 november 2010

NEW AFGHAN WAR PLANS COULD COST U.S TAXPAYERS AN EXTRA $125 BILLION


Natoledarna i Lissabon har formellt ställt sig bakom planen att börja överlämna säkerhetsansvaret till afghanerna nästa år med målet att processen ska vara slutförd 2014.
- Vi har påbörjat en process genom vilken det afghanska folket åter kommer att bli herrar i sitt eget hus, sade Natos generalsekreterare Anders Fogh Rasmussen.


Den amerikanska "headingen" på det här inlägget, har fått de som äger kriget, dvs skattebetalarna, att vilja ändra nationalsången från "The Star-Spangled Banner"
till "Send in the clowns"


SvD
DN Expressen

5 kommentarer:

  1. Martin Ljungs monolog kring vapenvägraren från 50-talet,kan nu bli verklighet.Vad skall vi med alla kanoner och granater om det inte längre finns någon fiende ?? Som avslutning sade han,"ponera vad som händer,du står där med alla pjäser,bang och bång till ingen nytta"Hoppas han får rätt..60 år senare.

    SvaraRadera
  2. I himlen är det frid för den gode Martin hoppas jag! Såvida han inte springer på alla dom som hade utlovats en himla massa oskulder, och nu rasande och utom sig av galenskap har kommit på hur lurade de är.......

    SvaraRadera
  3. Carina-Fina,tror att det finns flera olika "himlar" Inte kan väl v-å-r Herre vara så grym,att han blandar troende med oss otroende..även efter döden.F.ö har jag tänkt på hur det kan finnas såååå många oskulder bland muslimerna,200 styck för varje martyr !!!Tycker att det mer påminner om vårt Hel-ete,med undantag av skärselden.

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2010-11-21 20:19

    Två munkar hade funderat mycket om hur det skulle vara i himmelen och gjorde upp om att den som dog först skulle visa sig i en syn för den andra och bara säga ett ord på latin: taliter (sådant) om det blev som dom trodde, aliter (annorlunda) om det blev annorlunda. Mycket riktigt dör den ena munken först och säger i en syn till den andra:
    totaliter aliter (totalt annorlunda)!

    SvaraRadera
  5. Det är absolut det enda vi kan vara helt säkra på!!

    SvaraRadera