söndag 21 november 2010

Curlingmamma No1


Barbara Bush öppnar sitt hjärta om Sarah Palin: "Jag hoppas att hon stannar i Alaska!"

Familjen Bush har nämligen ett tredje äss i rockärmen att gå till historien på, sonen John Ellis "Jeb" Bush, yngre bror till förre presidenten George W. Bush. Ain´t nothin goin to stop him now.

5 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-11-21 10:25

    Huuuh, Carina, nu blir jag rädd!

    SvaraRadera
  2. Thorsten,i det "omöjligas land" går allt att köpa för dollar...I detta fall tror jag Bush`s har visst försprång,på den "Barbiesminkade" pralinen från polarområdet...Men som jag så ofta sagt "den som lever får se"

    SvaraRadera
  3. Jag vet faktiskt inte vem jag är räddast för.

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2010-11-21 16:50

    Val mellan pest ock kolera. Ett USA under Palin från Alaska kommer i alla fall bli mycket aggressiv i fem-klubben polarmakterna i kampen om Arktis: Norge, Ryssland, Danmark/Grönland, Kanada och USA. USA har ju genom Alaska som köptes av Ryssland 1867 en tårtbit till nordpolen som kvalificerar till denna klubb. Racet om sjövägar, mineraler, olja och gas och fisket kommer att bli knallhårt. Norge och Ryssland har nyligen kommit överens om sin gränsdragning mot nordpolen, kanadickerna och danskarna sätter flaggor på små öar som dyker upp mellan Grönland och Kanada, Kanada klagar över att USA har militärfartyg i kanadensiskt vatten o s v.
    Kan vi inte få Michael Palin från Monty Pyton som president i stället...

    SvaraRadera
  5. Ulf Hjertén2010-12-07 12:05

    Läste i samband med senaste presidenvalet en intervju med Sara Pallin. Och jag knäppte mina händer och bad ur djupet av mitt hjärta: Milde Herre Gud. Bevara vår värld för ett amerikanskt ledarskap under Sara Pallin. Hon slår bibelbältets fördomsfullheter med hästlängder. Hon är tveklöst en kvinnlig motsvarighet till den "alfahanne" vi tidigare samtalat om.

    SvaraRadera