onsdag 3 november 2010

När ska de lära sig....?


Medan Jimmie Åkesson försöker prata politik i riksdagen, och är kritisk till att regeringen inte lyckats bryta utanförskapet med sin arbetsmarknadspolitik.
– Invandringen till Sverige har aldrig varit så stor som under regeringen Reinfeldt. Hur ska man kunna bryta utanförskapet när man fortsätter att importera arbetslöshet?
Så dundrar Sahlin och Reinfeldt på med rasistkoret, dunkar som vanligt SD i huvudet och vill fortfarande inte accepetera alla riksdagspartiers demokratiska rättigheter.
– Det är tråkigt att vi inte kan föra en saklig och civiliserad debatt. Att vi måste kasta de här epiteten så fort man vill föra en saklig debatt om flyktingpolitiken, säger Åkesson.
Instämmer till 100!
Undrar när det ska gå upp för Sahlin och Reinfeldt, det uppenbara som står klart för alla andra, att detta inte är ett framgångsrecept mot SD. On the contrary.
Är de dumma i huvudet, eller?
Det här börjar bli tröttsamt pinsamt. Lärde sig Sahlin ingenting när hon och sonen satt och studerade tennis i fem dagar á 1 500 per dag? Att vinna är elegans, taktik, respekt, smidighet, list, intellingent strategi, styrka, uthållighet....
Waste og money, på Sahlin.

PS Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) vidhöll dock att Sverige behöver arbetskraftsinvandring.
Vilket dock inte är hela sanningen.


Aftonbladet
SvD DN Helsingborgsdagblad

3 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2010-11-03 13:45

    "PS Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) vidhöll dock att Sverige behöver arbetskraftsinvandring.
    Vilket dock inte är hela sanningen."
    Inte hela, men en del av sanningen. Lustigt nog finns de jobb där svenska kandidater saknas högst upp (vissa specialister) och längst nere ("enkla" arbeten som svenskar ratar).
    I övrigt gäller för SD samma som för MP. Först när MP inte länge var ett enfrågeparti, utan även breddade sig till hela politikens ansvarsområde, blev det riktigt taget på allvar. På samma sätt måste SD leverera mera än pliktskyldigast på andra politikområden än invandring och inte heller vrida och vända varje fråga så att till slut handlar om invandring.

    SvaraRadera
  2. Vi är helt överens, "delar av sanningen", men det var inte vad Reinfeldt sa.

    SvaraRadera
  3. Vad Reinfeldt säger är inprogramerat,liksom hans kollega Mona.M.a.o passar de två väl tillsammans i vår nya ENPARTISTAT.Har man ingen egen ståndpunkt och ett magert partiprogram,får man som de båda söka finna en dålig utväg.Men nog är det ett fattigdoms bevis,att som de båda år efter år rabbla samma...och stora delar av svenska folket sväljer deras sagor..Tur man inte är journalist,det skulle vara svårt att finna några noviteter från denna "partledare-debatt"Det ända nya var Åkesson`s lysande premiär,men det får ju inte vänsterpressen nämna.Nu kommer det ju ett nytt val 2014,och SD kommer att få ytterligare 20 mandat.Blir ännu obehagligare för de styrande 7 !!!

    SvaraRadera