onsdag 3 november 2010

Kvalificerat Skitsnack!


Idag kan vi få läsa 24-åringens egna ord om hur Inger, 78, misshandlades till döds på en parkeringsplats i mammas Landskrona.
"Egna ord"? TRAMS.
Ser vi ut som om vi är helt tappade bakom en vagn?
Det är ju Silberskys ord - fatta att den anklagade inte kommer att säga så mycket som en enda mini-bitte-ministavelse utan att advokat Silbersky haft ett ord med i spelet!!

18 kommentarer:

  1. Ska de båda huvudvittnen,den 9-åriga flickan ur familjen och förövarens kusin höras i HD ??? Kanske anser inte den skyldiges försvarare,att det finns någon anledning !! Inget har ju enligt honom skett på P-platsen.Döden inträffade för att hon av ren häpnad föll baklänges,när hos såg araben !!!Alltså ett klart frikännande...Svensk rätt förnekar sig inte.

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2010-11-03 20:39

    Det tragiska med händelser av den här slaget är: hade en av de inblandade varit en minut försenad hade inget hänt, inget brott begåtts. Sedan finns det en övertro att domstolen ska kunna återställa en perfekt berättelse av vad som hände. Men försök själv och rekonstruera något ni har varit med om. De flesta vittnen är "pangvittnen", deras uppmärksamhet skärps först i det ögonblicket någonting händer. Det som händer innan vet man ärligt talat oftast inte och det man berättar är mera ett uttryck för att man vill vara till lags än an man medvetet ljuger.

    SvaraRadera
  3. Det tragiska är att folk kan slå ner åldringar whatever vad som föregått dessa handlingar.Detta är det som folk ej kan förstå,att kvinnan ifråga avled är självklart det mest tragiska.

    /HellBoy

    SvaraRadera
  4. Kommer tantens man på samma sätt bara säga vad åklagaren bett honom att säga?

    SvaraRadera
  5. PV: Gå och lägg dig! Du är så patetiskt förutsägbar. Den åtalade har ljugit sig blå igenom hela tingsrätten så även hans anhöriga(som även levt rövare och spottat på personal i tingsrätten).Hans anhöriga borde bli åtalade för mened bla. Att ljuga verkar inte vara ett problem i denna kultur.
    Lägg upp ett sjysst försvar för det advokat vulgus!

    /HellBoy

    SvaraRadera
  6. Re:Hellboy
    Just din förmodan att LÖGN/FANTASIER,är en särskilt utpräglad g-e-n,hos dessa "berikande" främlingar,överensstämmer med mina upptäckter.Kanske landets jurister av alla slag borde genomgå en utbildning,för att sätta sig in i orientalisk syn på moral o.rätt.Våra lagvrängare är ju absolut inte i behov av sådan,enär de tycks vara födda med överflöd av blåögda G-E-N-E-R...

    SvaraRadera
  7. Jag blir mörkrädd när jag läser kommentarer som ovanstående Månssons, att "lögn och fantasier är en särskilt utpräglad g-e-n hos dessa 'berikande' främlingar."

    Vadå gen? Jag kan med på att vissa människor har väldigt kort väg mellan sanning och lögn men aldrig att det skulle vara genetiskt betingat.

    Märk väl, jag försvarar inte på något sätt de åtalades sätt att agera, eller händelsen, och jag tycker som HellBoy att det mest tragiska är att kvinnan avled av sina skador.

    /Öbon

    SvaraRadera
  8. Hellboy:
    Hur vet du att de ljugit?
    Nära anhöriga och barn avlägger inte ed så de kan inte ha begått mened.

    SvaraRadera
  9. Thorsten Schütte2010-11-04 13:21

    Jag tycker det hela är både tragiskt och trivialt: en person med dålig impulskontroll råkar genom ett olyckligt sammanträffande hamnar i en situation som spårar ur och som slutar i grov misshandel och grovt vållande av annans död. Hade det inte varit en invandrare i Landskrona, vilket gjorde det hela så infekterat, hade de bara blivit en liten notis i tidningen. Här finns bara förlorare!

    SvaraRadera
  10. Bra rutet Öbon, det där gensnacket är livsfarligt och otroligt motbjudande.

    SvaraRadera
  11. I går hölls i Berlin en stor församling med alla landets toppolitiker,inkl Angela Merkel.Vid detta möte fanns bl.a ett högre polisbefäl,som informerade om hur det fungerar bland dessa till största delen araber,som lever och bor i sina egna stadsdelar Kreuzberg/Neu Köln.Just från honom har jag ordagrant översatt,hur man från polisen dagligen får kämpa mot deras sagoberättelser.Hur de redan som illegala ensamkommande barn,ljuger om sin ålder (liksom hos oss)Därpå kom just hans tolkning av medfödd G E N.Aldrig kunde jag gissa mig till att detta vedertagna ord skulle möta sådant mothugg !!För att ljuta olja på vattnet,utvidgar jag nu begreppet,att gälla även den Våldtäktsman i Örebro,som äntligen tvingats tala....

    SvaraRadera
  12. Thorsten Schütte2010-11-04 17:26

    I Kreuzberg och Neukölln bor främst turkar, ej araber. Och det med gen är ju fullständig nonsens, det visar ju adoptivbarn av alla kulörer som blir i regel mycket välanpassade, med samma värderingar och sociala beteenden som sin omgivning!

    SvaraRadera
  13. Thorsten vi skall kanske inte skall gå allt för djupt in i detta med vetenskapen om gener !!Vare sig du eller jag besitter tillräckligt med skolning för detta.Men du menar alltså att vid en adoption,förlorar barnet sina från föräldrar medfödda anlag !!Nya bildas i stället från adoptivföräldrarna,i de växande barnet!!!Om så vore fallet skulle vi ju med ett handgrepp klara av alla de s.k medfödda sjukdomarna !!!Lagstiftningen av inavel kunde upphävas,eftersom barnet skall bortadopteras.... ?????
    Till slut antar jag mig känna Neukölln en aning bättre än många i Sverige.Har nämligen själv tvingats bo i denna stadsdel en tid i mitt liv..Då var framförallt araber i majoritet..Libaneser o.Palestiner..Liksom i polisens brottsregister.Tydligen samma igår eftersom de exempel detta befäl gav stammade från Hermannplatz och Karl-Marx strasse med omgivning..

    SvaraRadera
  14. Vulgus: Gärningsmannen har ändrat sin version allteftersom han blivit överbevisad, en släkting hade vittnat till GM:s fördel om bilen som framfördes vid misshandeln fanns på dennes verkstad osv. Mened eller inte ...lögn och förbannad dikt från början till slut. Som om det inte räckte att slå ihjäl gamlingen(av misstag eller inte) så kan den skyldige(och hans släktingar) inte stå för sina gärningar och allt detta ihop är importerat skräp,kulturell skymning kalla det vad du vill.
    Schütte: "Trivialt"?? Att ett äktenskap på över 30 år skall sluta med den enes död på detta sätt??trivialt är väl inte rätt beskrivning ,oder? Om gärningsmannen hade varit svensk hade rubrikerna varit ännu större, believe me! De svenska medierna är ju vida kända för att mörka allt negativt som kan förknippas med invandring, speciellt från länder av icke västlig kultur.
    Skänk en tanke till den stackars mannen som får leva sina sista år med detta dåd inför sina ögon.Gärningsmannen är ute till sommaren om tingsrättens dom står fast...hoppas EJ!

    /HellBoy

    SvaraRadera
  15. Thorsten Schütte2010-11-04 19:20

    Nej, barnet som adopteras förlorar ej av föräldrar ärvda anlag. Men för ärftliga sjukdomar behövs det bara mycket små ändringar i arvsanlaget (det räcker med ett baspar i DNA), vårt sociala beteende som flockdjur har däremot rötter lång tillbaka och behöver många arvsanlag. Likaså styrs utseende, kroppsform, hudfärg o s v av förhållandevis få arvsanlag, därför kan man ju avla fram många olika husdjursraser med groteska skillnader i utseendet på bara några få generationer, men beteendet förblir exvis hundbeteende. Och inavel, det är något helt annat igen, den ökar risken påtagligt att recessiva sjukdomsanlag möts och barnet blir sjukt. Och Neukölln, min ena syster bodde länge i Willibald-Alexis-Str alldeles i samma krokar som Hermannplatz och Karl-Marx-Str, och där bor många turkar!

    SvaraRadera
  16. I mycket har du nog rätt Thorsten,även om jag betvivlar att man kan jämställa arvsanlag och GENER enl dina dogmer. Men om så skulle vara fallet var det tydligen "vårt sociala beteende som flockdjur" polisen hänsyftade på.Nog därom,men din syster bodde i Kreuzberg och där är många "turkar" bosatta.(totalt c:a 280.000 i Berlin),Om din gatuangivelse stämmer !!Men det finns olika nationaliteter i båda bezirken..Tyvärr för de inhemska,som alltmer blir en minoritet.Men framförallt en allt ökande knarkmiljö,med araber som s.k "Dealer"

    SvaraRadera
  17. Hellboy:
    Så om man ändrar sig så ljuger man om det relevanta? T.ex. flickorna i Bjästa som ändrade sig gång på gäng ljög?

    SvaraRadera
  18. Thorsten Schütte2010-11-04 22:09

    Hellboy: Jag menar inte att händelsen är trivialt för de inblandade, men det hade varit det ur nyhetshänseende om det inte hade fått Landskrona-invandrare-laddningen. Och Lars Å: arvsanlag, de finns nedlagda i gener som i sin tur är bassekvenser i DNA som kodar för proteiner. Sedan finns även epigenetiken som handlar om om och hur gener slås på och av och därför även kan ge olika individer trots identisk DNA. Men det är överkursen.

    SvaraRadera