torsdag 11 november 2010

I´m singin on the ice....



Det finns ett enda skäl till att jag överlevde den isiga hundpromenaden imorse - mina nya stövletter som på två sekunder omvandlades till spikskor!
Detta är ett mirakel, detta är ett underverk, detta är tidernas innovation, detta är lyckobringare utan dess like! Vem är uppfinnaren till denna fullkomligt genialiska uppfinning? Jag vill tacka med rosor och tulpaner och champagne och chokladaskar och godsaker, var finns du?

Jag har väldigt höga fotvalv, så i mitt liv har jag slitit av många senor i anklarna, eftersom jag vrickar och stukar så lätt på grund av vristens instabilitet. Därför är det inget ovanligt alls att jag flyger/lägger/sätter mig pladask.
Björn är van nu, om vi går och samtalar på promenaden och han plötsligt inte får nåt svar, ja då ligger jag garanterat på marken lite längre bak. Så isgator är en synnerligen fasa för en sån som jag. Och nu så har jag idag självsäkert spikat runt och låtit som en annan Fred Astaire, och varit strålande tacksam och lycklig HURRAA!!!!!

4 kommentarer:

  1. Har också sådana kängor, men begrep först inte varför man fick med en liten "nyckel". Jag letade efter ett par varma och sköna kängor, broddarna var verkligen en bonus och det var tack vare ett tidigare inlägg du gjorde som jag förstod vad nyckeln och de blå ringarna var till för. Tack för det!

    Har själv tipsat en väninna om dem.

    /Öbon

    SvaraRadera
  2. Minns att du också lyckats springa på dessa underverk! Alla borde ha såna, min mamma och svärmor inte minst!

    SvaraRadera
  3. Har inte sprungit än med dem, än så länge föredrar jag mina joggingskor till det ;-)
    Men det vete tusan om det blir mer joggning i år, det handlar mer om pulsning i så fall här. Om jag inte springer på landsvägen, med fara för liv och lem.

    /Öbon

    SvaraRadera
  4. Själv har jag inga dubbar på skorna, men gott och väl på mina cykelhjul. Så det går så det "jordbrinner" till jobbet, ca 2 minuter!! (Ja, längre har jag inte).
    Ha det bra med dina nya pjuck Carina!
    /B-M

    SvaraRadera