tisdag 19 oktober 2010

Lyssna på Jolalus.



LarsÅ Månsson sa...
Ledsen, Carina-Fina men även om "vi" skulle sända allt vi har..Skulle det vara som att ropa i öknen.För att bekämpa en fiende måste man ju i Afghanistan först söka hitta honom,därefter söka skjuta sönder deras bergsområden.Nej som jag tidigare upprepade gånger sagt i mina kommentarer,är det hela en militär utopi.Tro mig,det bästa som kan ske är en reträtt och hemfärd till Sverige.Vill NATO fortfarande leka krig,låt dem..De tröttnar också förr eller senare..KRIGET I AFGHANISTAN KAN ALDRIG VINNAS.

Carina:
Du talar med en evig optimist, när vi har försökt allt tusen gånger, så försöker vi tusen gånger till.....
Här är en kvinna med blodig panna som levt med och för devisen: "Allting går." "Alltid."
Och prackat detta mantra på mina barn, samt dessutom tvingat mig att bevisa det för dem, gång, på gång på gång.
Ger helt enkelt aldrig upp. Duger inte plan A, jamen, då har jag plan B i byxfickan. Och är lika glad för det.

Men det finns otroligt många anledningar till att jag faktiskt inte vill ge upp hoppet om Afghanistan, inte minst utvecklingen i Irak/Iran och om allt som Jolalus skriver är sant - jamen då har vi ju verkligen inget val.

Jolalus sa...
"Under 1400 år har c:a 270 milj. icketroende blivit mördade av Muslimska jihadister.
.
Islam har i stort sett utplånat det kristna mellanöstern och det kristna Nordafrika. Man uppskattar att upp emot 60 milj. kristna fått sätta livet till under denna erövring. Även c:a 80 milj. Hinduer har mördats,
.
Islam har ett enda mål, att få hela världen konverterad, och sättet att göra det på är med våld.
.
Av all världens konflikter så står minst 90% av kamp mellan muslimer och andra eller mellan olika fraktioner av Islam."

7 kommentarer:

  1. Ja Carina-Fina det du skriver är historiskt helt korrekt.Men man måste skilja på äpplen och päron,annars pratar vi om varandra.Dina tankar mot islamisterna,kan man aldrig vinna genom att föra ett "krig"i en liten del av den muslimska världen.Om,eller efter din önskan när,en seger skulle lyckas i detta land,kommer nya uppror i Pakistan,Usbekistan,Tjetjenien,Jemen för att inte glömma finansierarna i IRAN !!Inse för ditt bästas skull,att det är som att strida mot vindmöllor..Har själv under flera år sett denna arabiska kultur,och även deras religionutövelse som välvadjag förstår,överenstämmer med tiden med vår,från Jesus födelse!!De lagar som man säger sig vilja leva efter kan ingen makt i världen ändra på genom vapen...Än dummare är att tro,man kan införa ett "demokratiskt"samhälle..

    SvaraRadera
  2. Men! Vad ska vi göra då?

    SvaraRadera
  3. Införa strikta regler i hela EUROPA,vad gäller att ge uppehållstillstånd.Skärpa kraven för de VERKLIGA asylanterna.Dessutom måste vi se över vår lagstiftning,och detta snarast,innan större skada sker...Kan tyckas krast,men ont skall med ont fördrivas..I vårt land får aldrig muslimska lagar tillämpas,inga kvinnor tvångsvigas,eller utsättas för våld..För många av dessa extrema islamister,ett måste att leva efter Koranen.Låt de som så vill,men inte i Europa..Du som varit flygvärdinna,vet vad som skedde efter attentatet över Lockerbie..Säkerheten utökades och man fick vänta i timmar,metalldetektorer,inga vassa vapen,(nagelfilar/kammar) fick medtagas i kabinen !! Ändå inträffade ll september !!Detta visar att denna religion med alla medel skall förgöra "djävulen"(västvärlden),där går min yttersta gräns för toleranas.

    SvaraRadera
  4. Men just för 11e september, och Lockerbie! Då hjälper det ju inte att vi låser in oss, vi är ju nåbara. Ingen spikmatta i världen räcker.

    SvaraRadera
  5. Nej det finns naturligtvis inget universalmedel.Men man kunde genom stränger kontroll,inom t.ex.Hamburgs musliska sekter,ha undvikit ll september.Men vet man i Sverige, vad som försigår bak dessa lokaler,som nämnes moskee hos oss??Eftergivenhet och tro,måste säkras med kontroller.Senaste siffran jag såg, över extrema tickande muslimska bomber i Sverige, var c:a 300 personer.I Tyskland räknar man med 10 gånger så många...Är det konstigt att hoten mot Europa blir allt större..Dessutom har de presumtiva självbombarna växt upp hos oss !!! Detta är den bistra sanningen som de styrande undviker nämna,med hänvisning till att det skulle utlösa reaktioner !!! Vill nu dessa "troenden" gå in i paradiset för sin tros skull,låt dem..men inte hos oss,utan i sina hemländer...

    SvaraRadera
  6. Finns det något motmedel mot religiös fundamentalism och grymhet? "I Guds namn" eller "om Gud vill" verkar vara ett ord som tydligen "rättfärdigar" dessa ofattbara dåd som görs av talibaner och anhängare till Al-Qaida.
    Dom nästlar sej in som ogräs, ju mera man tar bort, desto mera kommer tillbaka...
    Hemska tanke!
    /B-M

    SvaraRadera
  7. Thorsten Schütte2010-10-22 17:46

    Men dessa lösa påståenden av Jolalus vill jag först se källkritiskt underbyggt med pålitliga källor!

    SvaraRadera