söndag 31 oktober 2010

Är vi svenskar helt enkelt neddrogade?


Mrutyuanjai Mishra är europeisk master i mänskliga räätigheter och demokratisering, freelanceskribent och samhällsdebbatör. Han skriver idag i Jyllandsposten:
"I Sverige är terrorister könslösa, religionslösa och nationalitetslösa.

Der finns ett märkligt land i Norden, som heter Sverige. Det är som om hela landet ehar bedövats av en narkosläkare, som med ett politisk-korrekt-medel får dem att alltid uppföra sig lugnt och förväntat. Det medför, att när misstänkta terrorister grips, så kan myndigheterna varken uttala sig om kön, nationalitet, religion eller etniskt ursprung.
Jag har nu bott en del år i Sverige. Till min överraskning upplever jag gång på gång, att när missanpassade unga krossar busshållplatser eller sätter eld på stationer, så ersätts dessa blixsnabbt med ännu mer solida byggnader.
MEN, man pratar inte om det, eller vem som orsakade allt. Förbrytarna har som terroristerna varken kön, nationalitet, etniskt ursprung eller religiös tillhörighet i Sverige. Det är den nya svenska integrationsmodellen. Man väljer tystnad framför öppen debatt. Man tycker inte, att befolkningen har rätt till krav på att få veta sanningen. Man forsöker alltså att välja en teknologisk lösning framför en politisk lösning."

"See no evil, hear no evil, speak no evil", the Swedish way

3 kommentarer:

  1. Den fjärde brodern från bilden,har t.o.m lyckats bli regeringschef i ett land som ligger långt upp på vårt norra jordklot.Dessutom finns det en halvsyster till dem.Denna hade lyckats klättra högt på karriärstege,innan grenen brast,vid senaste "valkaoset" Trots att det finns så välartade apor i familjen,har landets väljare ändå litet förtroende till dem..Med alla medel,men främst genom den väldresserade sagopressen,söker man nu finna nya infallsvinklar för sin dogmer.Till del har detta lyckats,eftersom ett stort antal av dem som lever i detta "välskyddade" rike,blint tror på sina överordnade.Vad dessa skriker ut från sin huvudort,ekar i hela sagolandet...och alla blir åter väl till mods.

    SvaraRadera
  2. Hahahahahahaha..........ååååh Vilken skön blogg du har. You Go Girl!!!! Vässa tungan o armbågarna ännu mer, du har gjort min dag!!
    Gud vad härligt med raka och ärliga människor....som ser att Kejsaren FAKTISKT är NAKEN!! Tack Carina-Fina.
    Susanne Skåne

    SvaraRadera
  3. Susanne Skåne, så roligt att ha dig här, vi här uppe mår bra av den friska luften söderifrån!

    SvaraRadera