måndag 20 september 2010

Prussiluskorna tror att jordens undergång är här med SD.


Ett hundratal personer samlades på Mynttorget för att visa sin avsky mot Sverigedemokraterna. "SD luktar brun skit", skanderade demonstranterna.

Kristian Luuk var klok och vuxen nog att inte göra skillnad på politiker som anlände till TV-huset, han behandlade alla som de människor de alla är. Och detta har fått twitterprussiluskorna att indignerat springa efter luktsaltet och skriva hattexter mot Luuk.
Vad vill de att Luuk skulle göra? Piska Åkesson, slå honom gul och blå, morra och bitas som en hund, kissa på honom?
Jag befarar att människorna inte är riktigt kloka??????? Har hatmobben aldrig hört talas om freedom of speech? Hu jeda mig.

Woffe på Aftonbladet skriver "Skadeglädje i omvärlden över SD-framgångar", när omvärlden i själva verket är uppriktigt glada över att Sverige nu visar sig mer öppet och demokratiskt, än vad svenska makthavare tidigare gett sken av.

Annika Ström Melin, DN flämtar att det OBEHAGLIGT att höra när SD sjöng och firade.

Utbildning kan mota bort det sverigedemokratiska spöket, skriver SvD:s kulturchef Stefan Eklund, som om alla som röstat på SD vore dumma i huvet.

Alla yra hysteriska korrekthönsen har fått fnattig tuppjuck och helt tappat sans och verklighetsuppfattning.

3 kommentarer:

  1. Väldigt bra skrivet. Luuk gjorde ett bra jobb då han behandlade alla som jämlikar. Är övertygad om att omvärlden har tittat på oss och skakat på huvudet. Om vi skulle vara så mycket att ta efter med våran invandring- varför tar inte andra efter?

    SvaraRadera
  2. Luuk gav ett vänligt intryck - Ohly straffade ut sig,en vuxen karl som beter såg så illa.
    Skall man bekämpa någon i politiken så skall det ske politiskt och inte genom att löjla sig.
    Bara att inse, folket har sagt sitt.

    Eva-Marie

    SvaraRadera
  3. Många känner sig svikna,inte mist de enögda inom PK-pressen.Liksom den cenesurerande svenska STATS-TV...Hur kan sååå många, ha haft sååå fel, i sina bedömningar inför valdagen.För inte var det väl avsiktligt vilseledande..Som "Anonym"
    ovan skriver,OM Sverige var det föregångsland,som
    vissa tycks tro.Varför har inte andra länder tagit efter ??? F.ö varför tas SD:s övriga 96 punkter inte upp till efterdebatt??Varför sker nu pressens zoomning,på de förlorade själarnas utsiktslösa demos`s ??Ja, den som lever får se....

    SvaraRadera