måndag 13 september 2010

one small step for........



Överfallet på Sverigedemokraternas fullmäktigekandidat har fått partiets ledare Jimmie Åkesson att skriva ett öppet brev till riksdagspartierna där han undrar vad de vill göra för att få slut på "extremvänsterns" övergrepp och tar upp andra övergrepp på SD-politiker.

Heder åt vänsterledaren Lars Ohly som nu går ut och fördömer överfallet.

- Det går inte att beskriva den avsky jag känner inför detta. Jag bekämpar Sverigedemokraternas politik på alla demokratiska sätt som jag kan, men det finns en klar gräns. Hot och våld får aldrig förekomma och det är vi väldigt tydliga med från Vänsterpartiets sida.
Respect!

Efter Europaparlamentsvalet i fjol gjorde Säpo och Brå en studie som visade att autonoma vänstergrupper som Antifascistisk aktion (Afa) eller Revolutionära fronten utfört det mesta våldet.

Det var lika stort som otippat att fördömandet kom vänsterifrån.

4 kommentarer:

  1. Tja,vad skall man säga om den kommentaren,att ledaren knappast känner till sina kommunist-
    ungdomar.Bevittnade i början av månaden,själv hur dessa med alla medel störde ett möte.Vidare berättar en av våra riksdagkandidater,hur dessa vänster och moderatungdomar gemensamt, störde ett torgmöte i Halmstad.Tydligen vet inte huvudet vad skärten gör...Men samtidigt finns det ju också gruppen av yrkesterrorister,som brukar syssla med sten och glaskastning,när man inte förstör egendom i doldhet.Ja, så fungerar nu vårt svenska "folkhem" 2010 gäller gatans lagar, och vår polis förmår inte längre,att skydda den laglydige.Anarki är ett annat ord som alltmer passar för dagens förhållande.Hur har vårt en gång kära Sverige, kunnat sjunka sååå djupt??

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2010-09-13 22:12

    I början av trettiotalet i Tyskland förflyttade sig ungdomar lätt mellan SA och kommunistisk ungdom. Det var inte politiskt analys som drog, utan vilket gäng som var häftigast. Skulle tro att liknande gäller för många extremistiska ungdomar i dag!

    SvaraRadera
  3. Som fotbollshuliganer? They´re just there for the fun of it......vilket inte har ett jota med fotboll eller politik att göra, bara att slåss tills de blöder och tänderna trillar ut.
    Vilken vrede.

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2010-09-14 08:11

    Just det, Carina (även om det inte gäller alla, förstås)!

    SvaraRadera