tisdag 14 september 2010

Dags att vakna nu, prettotomtar?


"Sverige håller på att slitas sönder, i 30 år har klyftorna vuxit – och det går allt snabbare." skriver musikanterna som Gud glömt i SvD.
Avlönade av olika intressegrupper, fackföreningar och delvis skjattefinasierade ideella organisationer jobbar dessa:TITIYO, musiker STEFAN SUNDSTRÖM, musiker NINA RAMSBY musiker BOB HANSSON, estradpoet och författare MIKAEL WIEHE, musiker MISS LI, musiker BENGT LINDQVIST,f.d. statsråd ROBERT NYBERG, tecknare AMERICA VERA-ZAVALA, dramatiker och aktivist GORAN KAJFES, musiker MARTIN HEDEROS, musiker MATTIAS HELLBERG, mycket hårt ( -puh hur de jobbar så svetten lackar i pannan!? -) på att odla klasskampsmyten. Eftersom de inte bidrar vidare värst genom eget arbete, så måste de ständigt söka bekräftelse på den tröttsamma myten om sig själva.

Vad jag frågar mig - om dessa klyftor ökat så i trettio år - var fasen fanns ni alla elva alla de andra tjugosex åren???

Själv tycker jag att vi måste förbättra för alla sjuka,gamla och andra som behöver all. Men den debatten är långt mer nödvändig och seriös än kultur"arbetarnas" ensidig partsinlaga.

4 kommentarer:

  1. Vad fan, det här är ju personer som kämpat för ett rättvisare samhälle hela sin vuxna liv! Vad menar du med vart de funnits de andra tjugosex åren? Har du levt under en sten?

    Och menar du på fullt allvar att musiker inte skulle arbeta? Du är helt otroligt fördomsfull.

    Kan du inte bemöta det de säger istället? Eller ägna en sekund åt att kritisera vår falska och lögnaktiga regering som säger en sak och gör raka motsatsen?

    SvaraRadera
  2. Menar du att vårt tappert musicerande gäng har kämpat i trettio år med samhällsklyftorna, och tycker ändå att de ÖKAR?
    OJJJJJ, tala om motvind och uppförsbacke - här snackar vi trettio års kamp fullständigt förgäves- vicken waste of time och möda.

    SvaraRadera
  3. Det är inte förgäves att kämpa bara för att det blåser motvind och man tvingas kämpa i uppförsbacke. Det är just det man måste göra, annars är man bara en ynklig opportunist.

    Vem vet vart Sverige hade varit om ingen varit beredd att försvara välfärdsstaten? Det finns inga konstanter i historien. Om alla till vänster lade ner allt motstånd så skulle vi tillslut förlora även den allmänna och lika rösträtten.

    SvaraRadera
  4. Så du tycker att våra leftwing-musikanter har räddat välfärdsstaten?
    Ja, det är ju en riktigt bra början, då är det bara att kämpa på med samhällsklyftorna. Om de kämpar lika hårt i trettio år till så ska du se att de får till även det!

    SvaraRadera