lördag 18 september 2010

Äckligaste PR-kuppen av Annicas dotter.


Att, som Annicas dotter, vänsterpartisten Emelie, sitta och vänta in valslutspurten för att nasa ut sin sjuka mor på offentligt realisation - det är nog V:s gyttjigaste och absolut sjukaste lågvattenmärke.
Trots våld mot andra partier, striptease, billigt (publik)frieri i TV och papegojliknande attacker från Ohly i slutdebatten.

Däremot det ädlaste pris till statsministern som höll sig skyskrapehögt över oppositionens vulgära fall-attacker, och speciellt för att han inte föll för att avslöja Annicas dotter V-partitillbehörighet.
Här talar vi verklig klasskillnad.

4 kommentarer:

  1. Instämmer i din kritik,Carina-Fina..Under de drygt 50 år jag deltagit aktivt/passivt i valarbete.finns ingen motsvarighet till årets lågmärke.Då har jag dessutom genomlidit,Palmes fula trick och baktal..Tyvärr kan jag inte som du,finna något positivt i vår statsministers uppträdande.Hela byken av partiledare har som jag ser det eldat varandra till olika lögner,förtal och allmän vilseledelse.Men med tanke på vilka som sponsrar de olika partierna. ligger det i tiden.Betr.kvällsblaskornas olika "upptäckter" och rubriker därefter,måste väl detta tyvärr tyda på, att den på 60-talet införda skolreformen från DDR,nu ger frukt.Ditt exempel är bara ett av många.Såg att en Afrikan och en ryska hade skickats tillbaka till sina resp.länder...Trots att man ansåg Hagfors (av alla platser)vara deras framtida bostadsort.Att denna historia dök upp två dagar före valet,är troligen bara en tillfällighet!!
    På måndagmorgon tror jag att många vaknar med ett ont samvete, och hopp om att bli förlåtna,om man har förstånd nog...

    SvaraRadera
  2. Vadå att Annicas dotter är Vänsterpartist - vad är det med det då???? Hon är väl inte så dum att hon är moderat heller. Om denna familj nu avskyr högerpacket och vill jävlas med dem till valet så är det förståeligt...jäääävligt förståeligt......

    SvaraRadera
  3. Anonym här ovan sätter betyg på sig själv.
    ALLT, simpelt och vulgärt, är tillåtet och de som har en annan syn är PACK.

    SvaraRadera
  4. Re:Anonym
    Nej har man inget hut i kroppen,kan man naturligtvis stolt förkunna prolitäritetens makt.
    I Sverige har vi ännu inget ENPARTISYSTEM,även om er press tycks uppleva det så...Med att använda dina egna ord, finner jag det för d-ligt med detta "vänsterpacket"

    SvaraRadera