onsdag 19 maj 2010

Somliga tjejer gör då vad som helst för att få äta tårta i vit klänning!


Läste att 33% av alla skilda kvinnor i USA visste att det var det misstag att gifta sig redan FÖRE bröloppet.
Ehhhhh......
Nån som vet vad ett normalbröllop i USA kostar? Nån som vet vad en normalskilsmässa i USA kostar?
Vilket meningslöst megaslöseri.
Fattar varför män inte föstår sig på kvinnor, inte ens jag hajar.

3 kommentarer:

  1. Varför gifta sej om man inser misstaget redan innan. Det är ju bara att gratulera om vedebörande inser sitt misstag innan giftemålet. Då slipper man att få en tråkig skilsmässa på halsen! Fast i USA kan allt hända. Man gifter sej i Las Vegas och skiljer sej i Reno! Vilket upplevelsepaket!
    Ack ja......"det är synd om människan" som Strindberg sa. Appropå Strindberg, läste i tidningen idag att skillnaden mellan intelligens och galenskap är hårfin, som om vi inte visste det....
    Ha en härlig dag Carina
    /B-M

    SvaraRadera
  2. Ojdå, jag var faktiskt i den situationen första gången jag gifte mig, fast det inte var på "amerikanska". Men jag är en sån där person som när jag tagit fan i båten så ska jag allt ro honom i land också. Hade han friat, hade vi flyttat ihop, ja, då skulle vi gifta oss också. Annars hade våra familjer (läs min familj) skämts ögonen ur sig. Vi var gifta i 11 år. Ibland var det bra, ibland rent dåligt, för det mesta ganska okej. Men vem vill ha ett okej äktenskap?

    /Öbon

    SvaraRadera
  3. PS. Kanske det är en efterhandskonstruktion att så många som 33% av de skilda kvinnorna NU tycker att de insåg att det var en dålig idé att gifta sig med just den mannen.

    /Öbon

    SvaraRadera