lördag 28 augusti 2021

Det är sorgligt att se SVTs agendadrottningen Carina Bergfelt och agendakungen - människosmugglaren Fredrik Önnevall göra precis som de vill.

Så länge de levererar regimpropagandan är det ingen i ledningen som rör dem, de är båda mästare på att visa att tittare måste läras att förakta Donald Trump, buga för Stefan Löfvén och älska Annie Lööf och MP.

Elisabeth Höglund: -"Omdömeslös insamling av Carina Bergfeldt.

Journalister som agerar aktivister undergräver journalistikens anseende och tilltron till medier. "

Elisabeth Höglund har helt rätt, förutom att det tyvärr inte finns något omdöme eller tilltro kvar för svenska statsjournalister att förlora: 


Dessutom - löjligt lam "kritik" mot Carina Bergfeldt och Lisbeth Åkerman – när de gick på kändisfrosseri med Annie Lööf. 


Carina Bergfeldt har nu så mycket makt och divalater, att hon twittrade "surkarter" om de som anser att hon bryter mot sin yrkesetikett.

Bästa kommentaren GP: - "Antingen har man det. Eller inte. Det är inte fråga om rätt eller fel utan den där inre kompassen, fingertoppskänslan av vad jag kan/får göra och vad jag inte bör göra. Allt för att upprätthålla en (välförtjänt) opartisk integritet. 

Finns inte många journalister som har den känslan idag. Titta exempelvis på De Höga Hästarnas Rytteri på DN. Vad har inte den avsaknaden av konsekvensneutralitet bidragit till i samhällsdebatten. Godhetssignaleringen och kravlösheten har trumfat allt. Nu är vi där vi är. Ett mer polariserat samhälle."



1 kommentar:

  1. Vilka hemska kvinnor...reptilhjärnan verkar ha tagit över.

    SvaraRadera