söndag 29 augusti 2021

Biden gör en Löfvén - först ska han jaga talibanerna till jordens ände, när han misslyckas skyller han på Trump.

En man vid sina sinnens fulla bruk, skulle ha ställt sin plats till förfogande och avgått, i skammen av att ha misskött Afghanistan- tillbakadragandet, och orsakat en sådan gigantisk mänsklig tragedi på så många plan.




Ronie Berggren: - "Trump tidigare ikväll: Bidens inkompetens har gjort att USA kanske måste gå in i Afghanistan igen. Han har helt rätt. Podd imorgon."

7 kommentarer:

  1. NEJ - USA ska INTE gå in i Afghanistan igen!
    Man ändra inte på över tusenåriga traditioner (läs:religion) med militärmakt.
    Ryssland fattade det i tid - USA gjorde det inte.
    Att A förmodligen kommer att bli en håla för div terroristgrupper lär vi få leva med, eller ta hand om med enskilda riktade operationer.
    Med att Biden tycks vara rätt inkompetent för sitt jobb, det håller jag med om..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt rätt. Är ändå nyfiken på Uttalandet. Alla måste väl inse att gå tillbaka in i helvetesporten bara betyder förgörelse.

      Radera
  2. Nåja, i detta desaster har fler än bara den sista administrationen sin beskärda andel. Det låter minst lika illa att dra foten ur klaveret som att trampa i det! ��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad menar du? Att president Trump beslöt om en av folket efterlängtad withdrawel från AFGH, gör det honom skyldig till Bidens kapitalt sanslösa och huvudlösa katastrof och fiasko.

      Radera
    2. Allt går att skylla på Trump, vet du väl!?

      Radera
  3. Nej, jag skyller inte på Trump. Problemet är att singulariteterna Tyskland och Japan efter andra världskriget gör att många beslutsfattare i USA fortfarande tror att man kan ockupera ett land och sedan göra om det till en demokrati. I Tyskland och Japans fanns ett civilt samhälle och andra strukturer att falla tillbaka på och inga större minoriteter som kräver självständighet: Då kunde det funka, annars inte.

    SvaraRadera