tisdag 27 juli 2021

Maktens inkompetens skenar och raserar all skattefinansierad samhällsstruktur.

Tre behållare för klädinsamling på Drakskeppsvägen i Lund. Emmaus Fredriksdal (till vänster) har 90-konto, medan Svensk Textilåtervinning AB (i mitten) och Leotex (till höger) saknar detta. Ingen av insamlarna har något avtal om att få placera sina behållare på kommunens mark. Under täckmantel av att bedriva hjälpverksamhet samlas begagnade kläder in. Om några behövande får hjälp är dock i många fall högst oklart.

Det här är inget nytt problem alls.

Eller ingen ny utmaning som statsministern skulle säga. Utan det är precis som med utvisningshotade illegala som får allt gratis, och romer, som inte har rätt att vara kvar, men som bajsar i barnens sandlådor dag efter dag, år efter år efter år.

Vad än vårt samhälle råkar ut för för jävelskap - så står ansvariga(?) där med brallorna nere. VEM är ansvarig? Vem kan verkställa? Vem kan reda ut och skipa lag och ordning i Sverige idag? Eller har plötsligt alla beslutsfattare blivit kacklande yra höns? Varför då - hur kommer det sig? Och hur ska detta vanstyre kunna förhindra mord, förnedringsrån, skjutningar, våldtäkter, terror och sprängningar? 

När de inte ens kan stoppa kriminella bedragare från att ställa ut en fucking kläsinsamlingsbox på annans mark.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar