tisdag 8 juni 2021

Vad i all världen ska regimmedia ta sig till om vi äntligen får regeringsskifte nästa val?

Altstadt, Bulletin: Varför har media fridlyst Löfven?


-"Mediernas silkesvantar mot Stefan Löfven och attacker mot Ebba Busch visar hur de går i maktens ledband. Ann Charlott Altstadt påminner oss om att den tiden inte är avlägsen, då det var en självklarhet att vänstern inom medierna granskade makten och inte var lydiga redskap." 

Åke Andersson, FB, funderar vidare:

- "Tänk tanken att det blir regeringsskifte nästa gång hur skall dessa kunna regera med nuvarande journalistkår intakt? 

Har också en synpunkt som inte hör hemma här men måste ändå reagera. När Ebba B har en tvist, där hon antagligen har rätt, så tappar hon hälften av sina väljare trots att det inte påverkar över huvud taget för regeringsmakten men när regeringen gör bort sig med Transportstyrelsen, Pisa, Kriminalitet, Pandemin, listan kan göras hur lång som helst då tappar de inget i opinionsundersökningarna. Hur trovärdigt är detta? 

Måste ju vara manipulerade undersökningar som bara gynnar vänstern och deras lakejer. Hur skall man annars förklara detta fenomen?"

5 kommentarer:

  1. jag väntar med spänning på vad man kom fram till efter utfrågningen av Ygeman angående han tagit pengar ur beredskapskassan för rusta upp gaskraftverk mm så Stockholm kan få el trots vi inte enligt Trovatt och ygeman jar elbrist i Sverige Tvärtyst om det har mailat Riks så bett dom kolla vad som häner skulle presenteras i början av Juni nu är det snart mitten av juni??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mattan där sossarnas har grävt under allt, är högre än Eiffeltornet. Och det är långt till valet.

      Radera
  2. Tyvärr kommer vi att få dras med den här karln som statsminister tills han inte har lust längre. Ingenting kan ändra på detta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då känner ni inte Ulla!

      Radera
  3. Glöm inte att medias ägare tillhör samma grupp som dom som egentligen styr ekonomin som styr politiken.

    SvaraRadera