onsdag 5 maj 2021

SVTs Hanna Stjärne marknadsför sitt "oberoende public service" i GP idag.



Hanna Stjärne VD SVT, debatt i GP: 

-"Globala mediejättar kommer aldrig möta svenska behov"

-"Just nu förs en politisk debatt om att smalna av och minska public service. Om så sker riskerar SVT att nå betydligt färre svenskar än idag. I den pågående corona-krisen spelar svenska medier en livsviktig roll. Trots stora förändringar i medielandskapet har allmänheten framför allt vänt sig till traditionella medier för att informera sig om pandemin. Det gäller även unga.

Att stora delar av befolkningen har kontakt med SVT, också genom samlande program som ”På Spåret” och ”Vinterstudion”, är viktigt för att SVT ska kunna fortsätta att bidra i samhällskriser som en del av totalförsvaret.

För att möta svenska folkets behov i framtida kriser behöver politiken skapa förutsättningar för ett starkt public service."

Min kommentar: - Välkommen till verkligheten Hanna Stjärne, här i landet utanför TV-huset tycker folk inte lika. 

Jag tycker SVTs ”public service” ska läggas ner helt och hållet. Har redan slutat titta för att jag inte vill vara ett passivt och ofrivilligt offer för den förljugna verklighet som SVT presenterar- men som inte existerar. 

Genom att bara släppa fram ”experter” som är regimvänliga blir hela PS fullkomligt ointressant. Mitt intellekt kräver mer än att Tegnell, MP, Löfven och Biden är snälla. Och att Trump, SD, Jimmie Åkesson, Brexit, Polen, Ungern och Ebba Busch är dumma. Att alla medarbetare har MPs värdegrundsstämpel i pannan även i ” underhållningsprogram” gör att de går bort också.

 Dessutom - Hanna Stjärne ljuger om siffrorna på antal tittare, popularitet och högt förtroende.

3 kommentarer:

  1. Idag var dom glada på SVT. Fick ju skriva om Trump igen. Att han är fortsatt avstängd på Facebook. SVT tycker att det är rätt. Hanna S skulle passa bäst i Nordkorea.

    SvaraRadera
    Svar
    1. SVT "glömde" berätta att Trump kommer med en konkurrerande plattform. Som åtminstone jag, och miljoner andra, är väldigt nyfikna på.

      Radera
  2. Såg "politikbyrån" igår, mest av misstag.
    Fyra sossar och en rätt bra halvhygglig programledare.
    SVT är sig likt..

    SvaraRadera