onsdag 26 maj 2021

SVT har en enda klar och övertydlig inställning - allt ont är vita svenskars fel.


Ronie Berggren, FB:


-"Tysklands hälsominister konstaterar att hälften av Coronafallen beror på invandrare som åkt på semester till sina hemländer i Mellanöstern.
Givetvis anklagas han instinktivt för rasism av ett etablissemang som blundat för massinvandringens problem.

Men han har rätt. Han backas upp av Tysklands hälsomyndighet. Här i Sverige var smittspridningen bland somalier stor. 

Jag intervjuade den somaliska ex-muslimen Mona Walter som sa att det inte berodde på bristande svensk information utan på att somaliska muslimer tror på kismet, det gudomliga ödet. Allah avgör vilka som drabbas, åtgärder gör varken till eller från."


Självplågarna på regim-SVT rapport hävdade i veckan att anledningarna till att fler somalier hamnar på IVA är: låg inkomst, kort utbildning (och trångboddhet). Och så förstås vi, alla dumma svenska rasister, som inte informerat denna grupp ordentligt och snällt och fint.


2 kommentarer:

  1. Sverige är bäst på att vara sämst.

    SvaraRadera
  2. Så länge invandringen får fortsätta så kan staten upprätthålla det sjuka ekonomiska systemet (genom att ständigt låna pengar och skänka bort bl.a. utomlands)där bankerna tillverkar pengar i samband med att de ger ut lån till olika långivare, även stat och kommun, och tjänar enorma pengar på den räntesats de lägger på lånet. Detta är också en av anledningarna till att bankerna vill ha bort kontanthanteringen så att de har full koll på all digital valuta.

    SvaraRadera