onsdag 26 maj 2021

Efter sju år har gängknäckarligan bara gjort allting sämre och värre.


»Absurd teater,« är en exakt beskrivning på Sveriges regering, när Damberg idag på SVT- nyheter säger att "oppositionen minsann inte ska mopsa sig om skjutningar och kriminalitet, det var borgarna som satt vid makten i åtta år som orsakade dagens högsta dödliga skjutvapenvåld." 

Damberg, han har däremot satt in 5000 extra poliser, och nästa år kommer 5000 till." 

Damberg fattar inte själv att den lögnen och bortförklaringen bara gör honom och regeringen än uslare. För med tusentals nya poliser och sju år vid makten har ingenting blivit bättre eller bra - bara synnerligen tvärtom.



Oduglingarna och regeringslakejerna på BRÅ kan alltså inte förklara varför våldet ökar.

 "Men Mehdi Adnan Mossa kan, DN:

– Vi kommer inte ifrån att många som står för skjutvapenvåldet kommer från länder där vapen och våld är normaliserat, de kommer från krig och förtryck. Det finns också inslag av hederskultur bland de kriminella – båda frågorna har varit för svåra och tunga att lyfta för makthavarna, säger han.


– Det här är en skam för Sverige att Sverige nu befinner sig i Europatoppen, säger Johan Forssell, Moderaternas rättspolitiska talesperson, och SD.


Visst minns vi:

– "Regeringen är fast besluten att se till att vårt öppna och fria samhälle försvaras och därför ska vi också tillsammans se till att knäcka den organiserade brottsligheten. Det finns inget annat som duger. Det är de kriminella som ska vara oroliga och sova dåligt på natten, inte deras offer", sa Löfven och Morgan Johansson redan i mars 2017.
(16 mars 2017)
---------

Arin Karapet, M, idag: 

-"Är någon ett dugg överraskad över att utvecklingen i Sverige är värst i Europa? Då heter du antingen Morgan Johansson eller så har du levt under en sten de senaste åren.
I nästan varenda dödsskjutning är både gärningsmannen och offret barn till invandrare. Baksmällan för världens ”humanitära stormakt” är enorm och kommer bli svår att råda bot på.
Invandringen till Sverige är massiv. Arbetslösheten och bidragsberoendet ökar bland utrikesfödda. År efter år misslyckas stora barngrupper i skolan. Svenskkunskaperna är undermåliga. Lärarna går på knäna och räcker inte till. I förorten spirar våldet ur kontroll och unga möts av kravlöshet, offerkoftor och de låga förväntningarnas rasism."



2 kommentarer:

  1. Lögnhalsarna och medelmåttorna (om jag är snäll) i regeringen måste bort.

    SvaraRadera
  2. Såg igår en äkta batikmuslin i butiken. Klädseln var elegant så fin som jag sett i Dubai alltså ingen dålig status i den islamska hierarkin.
    Fa fan ska vi försörja henne, mannen, deras barn bara för att ingen av dem vill arbeta.

    SvaraRadera