tisdag 4 maj 2021

Polen och Ungern kräver på nationell regim-TV, att EU-kommissionen agerar mot Sveriges attacker på pressfriheten.

Nä, nu drömde jag igen. 

Det är ju istället den förljugna svenska kommunistregimen och SVT, som förföljer Ungern och Polen, som S/MP anser "inte kan garantera pressfriheten". 

Detta är ju höjden av skenfromhet och falskspel.


Lyssna på Morgan Johanssons nya regeringsförslagförslag, och berätta för mig varför Sverige anser sig bättre än de länder som de vinklar och ständigt skammar.

Morgan Johansson: - Förbjud ”rasistiska” tidningar.



Den rödgröna regeringen tar idag ytterligare steg mot att avskaffa tryck- och yttrandefriheterna i Sverige. Med en ny lag ska så kallat ”rasistiska organisationer” förbjudas. Bland annat pekar regeringen i ett betänkande ut alternativmedier som problematiska. 

Samnytt

MP/S enda stora kamp är  mot sanningen.

6 kommentarer:

  1. DDR och Stasi har vaknat till liv igen.

    SvaraRadera
  2. Apropå SVT. Läser just nu på text-tv. "Tog hand om barnen i Syrien-dömdes för terror i Norge". Längre ner står det att hon har levt i kalifatet i Syrien under sex år, i tjänst hos IS. Hon har tagit hand om barnen så att hennes man kunde vara en mordisk terrorist. Men text-tv anser att hon "Tog hand om barnen". Fy fan för SVT.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kände idag att jag inte klarar att titta längre. SVT får gå bort, deras propaganda är för motbjudande, och har ingenting att erbjuda mig av nyhetsvärde.

      Radera
    2. Har slutat titta på SVT och TV4 för länge sedan Och jag vet att jag inte är ensam.

      Radera
    3. Ja, jag tror du har rätt. Varför skulle någon enda fri människa vilja sitta som ett offer och ta in deras tillrättalagda bild av en verklighet som inte existerar. Jag känner mig så provocerad.

      Radera
  3. Morgan J är liten (extra liten) men stor i orden. Den mest rasistiska boken är Koranen. Morgan är ju muslimkramare.

    SvaraRadera