tisdag 4 maj 2021

Natalie Sial, avdankad sosse, är nu presschef på det intoleranta och människofientliga statliga Vattenfall. Byt bort Vattenfall här och nu!





Chang Johannes Frick är snabb att uppmärksamma detta praktfiasko, och erbjuder sig direkt att ta över SD- och högerkunder från Vattenfall.



 Frick, Svensk Kärnkraft AB:

– Vi kan inte tolka tweeten som annat än ett rop på hjälp. Vattenfall är djupt besvärade av högermänniskor i allmänhet och sverigedemokrater i synnerhet, säger Chang Frick, grundare av elhandelsbolaget Svensk Kärnkraft AB.

– Svensk Kärnkraft är ett elbolag specialiserat på just SD-väljare, högermänniskor och kapitalister. Genom oss har Vattenfall en ypperlig möjlighet att, så att säga, slutförvara den del av kundstocken som inte passar in i deras profil.

– I gengäld är vi beredda att ge Vattenfall alla kunder i vår kundstock som sympatiserar med Miljöpartiet. 

Det är win-win, avslutar Chang Frick.

Klicka här för att byta till vårt elavtal som garanterat är fritt från värdegrund och moraliska pekpinnar!

3 kommentarer:

  1. Vattenfall har gjort flera fåliga affärer med hundratals miljarder i förlust. Nåt som den duktiga Elsa Widding avslöjat. Ändå har dom råd att betala vd-n Anna Borg 1,3 miljoner i månadslön.

    SvaraRadera
  2. Vattenfall + Goldman Sachs som var rådgivare i Vattenfalls dåliga affärer och tjänade miljoner av våra skattepengar. Två riktiga kålsupare!

    SvaraRadera