söndag 9 maj 2021

MP/S/C/Fi-vänstern: - Vi snällagodafina bjuder hit miljontals människor. Så - sen lutar vi oss tillbaka, medan ni andra fixar allt åt dem - och betalar.

 -"Gör inte 450 barnfamiljer hemlösa!"

Debatt, GP - "450 barnfamiljer i Göteborg riskerar att bli hemlösa med start i juni i år. Detta har varit välkänt under en lång tid. Men oviljan från högerstyret att hjälpa dessa barnfamiljer har varit kallhamrad. Vi har lagt en rad förslag för att lösa situationen och kommer fortsätta kämpa in i det sista, skriver Jenny Broman (V), Karin Pleijel (MP) och Stina Svensson (Fi)."NN kommenterar:- "Vem skall bjuda på nybyggda bostadsrätter? De tre verklighetefrånvända politikerna eller Göteborgs skattebetalare? Norge, Danmark eller Finland har en ansvarsfull invandringspolitik där man måste ha flyktingskäl för att få komma dit. Det funkar inte heller att kasta sina resehandlingar vid gränsen under länderna. Tror att de får lediga bostäder när tillfälliga tillstånd går ut."

Min kommentar: - "När Sverige är fullt och det är omöjligt att förse alla som väller in, med det livet kräver - då skall samhällets grundvalar ändras och alla andra tvingas ställa upp på konstanta och ständigt nya uppoffringar. Det fungerar inte. 

Man kan inte förvänta sig att vissa till 100.% och i decennier ska vara givare medan en grupp ska vara tagare. I gruppen av MP/S/C/V och Fis ofrivilliga givare finns ensamstående låginkomsttagare, assistansberättigade, svårt sjuka utförsäkrade, fattiga hemlösa pensionärer, skolbarn som inte får utbildning, hundratusentals offer vars brott inte löses av resursbrist, människor som inte har råd att gå till tandläkaren, ungdomar utan möjlighet till jobb och bostad, m.fl, m.fl.

 Problemen är Sverige övermäktiga, och det duger inte. Stoppa omedelbart invandringen V, MP och Fi., och lös problemen som ni själva har skapat av förljugen godhet och skrämmande brist på ansvar och kompetens. "

3 kommentarer:

 1. "Stoppa omedelbart invandringen V, MP och Fi., och lös problemen som ni själva har skapat av förljugen godhet och skrämmande brist på ansvar och kompetens. "
  Jag tror inte att de har den hjärnkapaciteten för att förstå sambandet.

  SvaraRadera
 2. Dessa partier är fiender till Sverige.

  SvaraRadera
 3. Politiker är som läkemedelsföretag, de vill inte lösa det grundläggande problemet. Bara sälja tillfälliga lösningar då detta är mer lönsamt för dom själva.

  Det politiska partisystemet är skapat med ett enda syfte: Att splittra befolkningen och skapa stridigheter.
  Oavsett vad du röstar på så tillsätter Wallenberg sin egen statsminister. Se bara på Löfvén! Bortröstad två gånger men blev ändå vald till statsminister. Av vem? Ja inte av folket i alla fall.

  SvaraRadera