lördag 8 maj 2021

MP- Hälldén har demolerat hela huvudstaden. Låt Hälldén vara ett allvarligt varnande MP-exempel för hela Sverige.

Rebecca Weidmo Uvell

För den kanske allra värsta sortens politiker är den som inte är politiker för att införa idéer för att göra samhället bättre utan för att man är emot något. 

Och Helldéns drivkraft är inte att göra det bättre för cyklister och gångtrafikanter som han försöker hävda.
Utan det är för att förstöra för bilar.

På alla sätt som går. Alla som bor i Stockholm har noterat de sjuttioelva olika hålen han grävt som står still. Enda syftet att inte göra klart saker är att bilarna ska få det jobbigt.

Han vill ta ifrån stockholmarna Bromma flygplats och var drivande i att lägga ner förbifarten som hade gjort luften bättre i innerstaden för att all trafik flyttar bort. 

Han vill förstöra den urgamla miljön vid Pålsundet vid Långholmen där båtbryggor ligger för att bygga en fyrfilig cykelmotorväg där istället och samtidigt ta plats från bilar.

Ingen kan ha missat Vasagatan där han grävt upp, fyllt igen, grävt upp igen sedan 2014 för att så många bilar som möjligt ska tvingas köra på andra ställen och det har blivit så omöjligt där att bussarna inte längre kan köra där. Min lokala buss 53 som gick till Norra Bantorget och Vasagatan har i åratal åkt runt Kungsholmen, en omväg på 10 minuter enkel resa. Bara för att förstöra för bilister.

Han har också som bekant ställt ut studsmattor och parasoller på gator, i höstas dessutom inför den fina varma vintersäsongen. Skäl? Ta bort parkeringsplatser.

Där det har gått har han förbjudit biltrafik, gjort om till små torg ingen sitter, och smällt upp cykelställ för att kunna smalna av så många gator som möjligt. 

Och han har gjort gata efter gata enkelriktad, men öppnat upp för cyklister att cykla mot trafiken. Nya grejen är att hindra bilister från att köra på gator för att låta cyklister ta över hela gatan och “bestämma farten”.


6 kommentarer:

 1. Han måste åka på stryk, ett riktigt kok stryk. Han är en katastrof.

  SvaraRadera
 2. Det hjälper inte. Det finns flera av samma sort. Men det är en bra början.

  SvaraRadera
 3. Resultat av innerstans förstörelse är att det borde bli fler cyklister som cyklar i ur och skur. Är det så? Nästa fråga; Har det blivit fler miljöpartister?

  SvaraRadera
 4. Han är urtypen för en som representerar extrempartiet MP. Noll verklighetsförankring som ger en återspegling av intellektet. Hoppas att de åker ur Riksdagen och att de förlorar många platser ute i kommunerna. Usch vilken vidrig typ.

  SvaraRadera
 5. Enligt flaschback ingen pålitlig källa kanske men En Tjackis likså Per Bolund enligt samma källa
  Märta Stenevi har sagt i P1 att hon Har knarkat fint parti detta

  SvaraRadera
 6. "Vägval Stockholm" är det enda alternativet om man vill rädda Stockholm undan den katastrofala grön-röd-blå sörjan i stadshuset.

  SvaraRadera