tisdag 4 maj 2021

Karin Pihl, GP, berättar det alla andra döljer.

Invandrare i S/MP/V och C´s mångfaldsparadis utan gränser, måste skicka hem sina barn till Somalia för att inte bli skjutna i Sverige! 

TA UPP DET PÅ NÄSTA FUCKING "PARTILEDARDEBATT". 

Förfärande Länk


Karin Pihl, GP: Varför skjuter unga män varandra i förorten?

"Journalisten Diamant Salihus reportagebok "Tills alla dör" är en skildring av människoöden såväl som ett politiskt misslyckande.

Föräldrarna flydde inbördeskriget i Somalia för att ge barnen en bättre framtid i Sverige. Nu, 30 år senare, bönar och ber de sina söner att resa tillbaka till släktingarna i hemlandet ett tag. De fruktar för barnens liv, att de kommer att bli skjutna på svenska gator.
Rädslan är inte obefogad. Förra året inträffade 349 skjutningar i Sverige. 44 personer dog. Det är den högsta siffran någonsin. Majoriteten av dåden är gängrelaterade." 

-----

Läs hela ledaren, ni kommer inte att ångra er.

Min kommentar: - Det Karin Pihl berättar så bra om, är en helt galen följd av att MP, S, V och C blundar och kniper ihop ögonen benhårt för att slippa se konsekvenserna av sina enträgna mantran att ” ALLA ska komma” ”inga volymer!” och ”det är synd om dem”. 

Att bunta ihop, förneka och skita i, för att glänsa på godhetens himmel. Det är vämjeligt. 

Men, ja, det är synd om oss alla i mångfaldsExperimentet. 

Många av de som kommit till våra gettoinfernon hade haft det bättre hemma i sin kultur och med sina familjetraditioner. Pengar och bidrag är inte allt. Även om regeringen låtsas det. 

Det krävs så oändligt mycket mer för att bygga grunden till harmoniska och fredliga människor.

-------

Mycket tänkvärd reflektion av
Richard H:

- Det som jag slås av när jag möter ´verkligheten´ utanför en icke segregerad skola i Göteborg är att de här är ju vardag. Står och tittar på en fotbollsträning och parallellt ser jag en 10 åring står och öva på att skjuta skott (i detta fall i fotboll) när två killar, kanske 12-13 år kommer förbi och kör iväg honom därifrån, tar hans plats. 

Det som slår mig är bristen på uppfostran, avsaknad av föräldrar närvarande och hur de agerade. 

Alla tre barnen hade dåliga svenska kunskaper men bodde ändå inom en blandning mellan villaområde och medelklassområde. 

Det som slog mig var att de alls inte finns något hopp om dessa förlorade små barn. 

Till historien vet jag ju också av erfarenhet att barn i dessa åldrar - som Göteborg ser ut nu - säljer och använder narkotika. En lärare till i klassrummet, 3000 kr mer i föräldrarnas fickor, föräldrar på stan eller någon annan social insats kommer inte att fungera. Att låsa in dem som barn/ungdomar kommer inte att fungera och heller inte som vuxna. 

Vi har en mängd förlorade själar som kommer vara här och regelbundet förstöra för sin omgivning. Vi andra får välja bort offentlig miljö som inte är skyddad och för våra barn välja sammanhang där de sker en exkludering. 

För oss själva lämnar vi städerna och flyttar ut i dyrare bostadsområden dit inte kollektivtrafiken når. Den som tror att de handlar om manlighet och gör de till en genusfråga bör lägga ner litteraturen och ägna eftermiddagarna och kvällarna av att röra sig på stan. 

4 kommentarer:

 1. Alla vet om våldet bland de unga invandrarna. Det är bara vänsterblocket som låtsas att de inte ser det. Nu idag på SVT, ny dödsskjutning i Vivalla.
  Karins Pihl ledarer en lysande beskrivning men saknar alternativ för att rädda ungdomarna från våld och kriminalitet.
  - Amerikansk bootcamp med hård disciplin och yrkesutbildning under flera 3-4 år är deras chans. Efter utbildning skall de ingå i FNs program att återuppbygga sina egna hemländer. Ge dem en FNbasker och gör de stackars barnen till män.
  - Jag är inte god utan ond som vill att det skall svida innan det blir bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket bra, strålande.
   Men det går inte. För S och MP har bestämt att det är synd om dessa män. Och att det är vårt fel för att vi är rasister. En sån här plan skulle aldrig gå att göra med syltryggarna i regeringen. Den skulle bli frivillig, och på ett eller annat sätt säkert kränka gangsternas integritet.

   Radera
 2. Annie Lööf ljuger om sitt CV
  https://petterssonsblogg.se/2021/05/05/annie-loof-ljuger/

  SvaraRadera
 3. Boken om familjen i Göteborg är det ingen som pratar om längre, i varje fall inte sossar, miljöpartister och centerpartister.

  SvaraRadera