tisdag 4 maj 2021

Boel Ulfsdotter, Borås Tidning, blamerar sig och sin tidning.

Igår demonstrerade expressens journalister på Pressfrihetens dag, och grät ut på första sidan om hur de blir utsatta för både det ena och det andra av läsarna.  

Suck.

Idag, dagen efter, visar Boel Ulfsdotter och Borås Tidning att hon och de anser sig själva ha rätten att såra, kränka, fula ut och trycka ner människor offentligt på en svensk tidning. 

För att hon är journalist.


Helena Lindahl, C, Västerbotten, utdrag ur texten:

- Kulturskribenten i Borås Tidning tycker tydligen att Ebba Busch är för sexig och kritiserar den klädsel som Busch hade i partiledardebatten i söndags. 

Partiledaren bar en vit klänning och det representerar, enligt skribenten, ett bakåtsträvande kvinnoideal och liknas med 50-talet. Krönikören använder ord som ”åtsittande” och ”sexualiserande” och skriver att det inte ger ”bilden av en intellektuell kvinna”.

Texten är dessutom skräp. 

Man baxnar! Att en skribent i en seriös tidning nedlåter sig till att förstärka bilden av hur kvinnor ska eller borde klä sig för att bli tagna på allvar, är både allvarligt och anskrämligt.

-----

NN1: - En av de främsta kännetecken på en radikal feminist är att den har ingen som helst självkänsla. 
Kvinnor som klär sig med stil och elegans är ett hot mot dessa radikala feminister.
De bara spyr ut sig avundsjuka.

NN2: - Det går bra att kräva att kvinnor med slöja får klä sig så om de vill! Men att övriga Svenska kvinnor utan slöja väljer själva hur de vill klä sig verkar vara ett problem??? Vilka ska stävja hur kvinnor i Sverige får bära sina kläder/täckande tyg?


11 kommentarer:

  1. Tror fan det att den där människan inte bär något åtsittande.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller så är allt åtsittande? ;-)

      Radera
  2. Vänsterfeminism är ingen lyxförpackning.
    Ebba är både ögonfröjd och tänkvärd.

    SvaraRadera
  3. Är det Sven Melanders brorsa som bytt kön???

    SvaraRadera
  4. Detta är ett typiskt fall av söndercurlat barn. Ni vet det där ouppfostrade barnet som vänner, bekanta och släktingar har som applåderas av föräldrarna för varje mediokert uppträdande och som mer och mer uppspelt och rödbrusigt förpestar varje tillställning som det är med på.

    Här har vi en så kallad journalist som troligen skrivit rätt slätstrukna alster som dock applåderat av likasinnade. Styrkt av "framgången" beslutar hen att gå Full Monty vilket resulterar i hens största magplask. Frågan är bara om hen kommer att förvisas från rosa rummet nu?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror tvärtom. Hennes mamma tyckte hon var så ointressant, så hon gick omkring med barnet hängande vid det nakna bröstet ute i shopping-areor, pappan ville hellre haft en kille, så ingen såg henne när hon klumpigt försökte tigga uppmärksamhet.Likadant i skolan - ingen därifrån minns henne, och ingen kommer ihåg hennes namn. Det var då hon började drömma om att bli en sån som Ebba Busch, klok, duktig, ambitiös, empatisk, ödmjuk, vacker, populär, fint klädd, fantastisk och välförtjänt framgång. Och när denna BU insåg att det kommer aldrig att hända. Då kom hatet, föraktet och den primitiva önskan att skada och chikanera offentligt.
      Jag känner typen, har stött på dem. BT verkar inte ha några problem med denna journalist. Så låt oss hoppas att läsarna får stora problem med att vilja prenumerera på det undermåliga plitandet.

      Radera
  5. Ett exempel på "Det är surt, sade räven..."
    Annars synes mig Ebba B kanske liten handfallen i verkligheten. Tänker närmast på hennes försök till husköp!

    JJ

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte ett dugg handfallen, utsatt för en girig arvtagares halvkriminella förföljelsemetoder.
      Ebba Busch har handlat korrekt, och står upp för sig och sina rättigheter.

      Radera
  6. Hennes stora sorg är att ingen man flirtar med henne. Och det kan hon behålla för sig själv. Hennes text är en hundraprocentig projektion.

    SvaraRadera
  7. Ren och skär avundsjuka kan ta sig många uttryck.
    Detta är ett...

    SvaraRadera