tisdag 13 april 2021

Ingen har någonsin lagt sig så platt som Löfven inför MP.

Utdrag ur Hans Thannerstigs grymma FB-inlägg:

- "Sossarna befarar att Ulf Kristersson kommer att lägga sig platt för SD efter nästa val och gå med på alla deras krav.
Jag tror sossarna kan vara lugna. Jag tar på mig att garantera att Kristersson inte kommer att lägga sig tillnärmelsevis så platt för SD som Stefan Löfven har gjort för Miljöpartiet i två mandatperioder nu.


T.ex fick Miljöpartiet 4,5% av rösterna i valet 2018. Det tyckte den förmente mästerförhandlaren Stefan Löfven gjorde dem förtjänta av fem ministerposter. Alltså lite drygt en ministerpost per procentenhet väljare. Det måste betraktas som något av en grand slam för ett parti som bara klarade riksdagsspärren med en halv procentenhet att få drygt 20% av ministerposterna (inkluderande den prestigefyllda posten som vice statsminister).
------
Det verkar inte finnas någon gräns vad gäller sossarnas verbala kreativitet när det handlar om att vara Miljöpartiet till lags och säkerställa att inte en enda grovt kriminell eller IS-veteran nekas permanent uppehållstillstånd i Sverige.

Att sossarna ogillar SD saknar relevans i sammanhanget. Det finns många som ogillar Miljöpartiet med samma hetta som sossarna ogillar SD. Jag till exempel."

3 kommentarer:

  1. Jag ogillar MP med av hela mitt hjärta likadant varenda kompis jag har gör det med, måtte dom åka ur vid valet 20220911 gör dom det skall jag fira med att tomgångsköra bilen 1 timme

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det måste vara någon som betalas för att rösta på MP.

      Radera
  2. MP måste bort, dom har redan förstört gör mycket.

    SvaraRadera