onsdag 7 april 2021

Cissi Wallin i hatexpressen idag. Vilken erbarmlig bedrövelse.



Cissi Wallin inleder med rubriken:

-"Det får ni tugga i er, Svennebanan-föräldrar." 

Det är magstarkt. En journalist på en av Sveriges stora makttidningar uttrycker sig som en vulgo stå-upp-komiker på lördagshakets matiné i Trollhättan. 

En skribent som aldrig skulle drömma om att kalla människor i förorten för blattar, tycker det är en bra grej att gnugga Svenne-banan i huvudet på sina betalande läsare, och anse att de måste "tugga i sig" kritik.

Cissi Wallin: - "På bara sex veckor brann ett gäng föräldrar med barn i skolåldern så intensivt att de lyckades samla ihop över 1 000 namnunderskrifter, i en kommun med 10 000 invånare.

Så vad var det då minst var tionde invånare brann så mycket för att de trots pandemin lyfte arslena ur sofforna och samlade sin kraft till förändring? 

Ökad sopsortering? En till rondell? Ett eget BB? Nja, de samlade snarare sin kraft mot förändring – mot att låta blanda barn från två olika områden för att minska klyftorna och förbättra integrationen. 

Svennebanan-föräldrarna i Filipstad tycks få tugga i sig att deras ungar Lancelot och Cassandra dagligen tvingas interagera med barn med annan hud- och hårfärg."

Cissi Wallin är uppenbarligen så bombad, att hon varken velat eller kunnat ta del av varför de svenska föräldrarna protesterar. 
Det är inte om hud- och hårfärg!

Den gravt vanstyrda och utfattiga kommunen, Filipstad, som låtit den destruktiva massinvandringen leda till segregation med skyhöga kostnader för försörjningsstöd, där fattiga barnfamiljer lever i utanförskap och bidragsberoende, utan svenskt språk, där missbruk går i arv i generationer, där tror Cissi Wallin och Filipstads flumröda politiker att allt löser sig om invandrarbarnen utan språk och kultur får gå i skolan med svenska barn. 

Well, well, well.  

Som statsministern skulle säga, vi är naiva. Och obegåvade, fientliga och okänsliga som inte ser att dessa gigantiska problem inte kommer att lösas med mixade skolor. Och att offra svenska barn och deras frihet till utbildning det är bara ren och skär barnmisshandel på den ickefungerande mångfaldens altare.

-----
Cissi Wallin slutar texten med: -"Mina år i det homogena radhus- och villaområdet gav mig den mest deprimerande och emotionellt fattiga tiden i livet hittills."

 --- 

Och det förklarar ju allt. Cissi Wallin blev en helkass agendaskribent på grund av att hennes deprimerande och emotionellt fattiga barndomsmiljö inte förmådde ge henne det ett barn behöver för att växa upp och bli en sund, mogen, insiktsfull kvinna med förmåga till ett värdigt språk och stora tankar. 

5 kommentarer:

  1. Hon bryr sig bara om att vi ser hur "vacker" hon är. Hon är ju idiotin personifierad. Hon kan ju emigrera till Somalia.

    SvaraRadera
  2. Vi prövade detta när jag knäckte som lärare. Yrkesskolan och "teori"-gymnasiet skulle dela skolgård.
    Var tänkt att det skulle bli, som det heter idag, "spännande sociala möten" mellan olika grupper..
    Funkade inte då heller...

    SvaraRadera
  3. Det står henne väl fritt att flytta till Rinkeby om hon är så uttråkad bland svenskar.

    SvaraRadera
  4. Själv tuggar hon endast i sig av bordets delikatesser, som alla andra "goda" skithögar med "rätt" värdegrund. Blodsven

    SvaraRadera
  5. Ägardirektivstyrda media skriver bara vad HUSSE bestämmer.

    SvaraRadera