torsdag 8 april 2021

Dödgrävarna i S, MP, C och L tar som vanligt ingen hänsyn till folkviljan och Sveriges framtid.

Per Gudmundson: - Fyra år efter Rakhmat Akilovs terrordåd är systemfelen ännu inte åtgärdade. Sverige är fortfarande världens i särklass största mottagare av uzbekisk asylturism.


NN1: -"En lag som på ytan ser hårdare ut för de som litar blint men innehåller väldigt många vägar runt reglerna. Detta görs i syfte att öka invandring bland unga röstberättigade. I praktiken köper de röster för att sitta kvar vid makten."

NN2: -"Galenskapen får fortsätta. 1 timme innan denna presskonferans satt Morgan i SVT och ojade sig över våldet och gängproblematiken i samhället. Han skröt dock om fler i fängelse och fler fängelsen som skall byggas. Inte mycket att skryta om utan en klar beskrivning av samhällsklimatet. Kan Morgan inte se sammanghanget?"


NN3: - Det har tidigare varit oklart om ensamkommande med avslagsbeslut, men som fått stanna på grund av gymnasiestudier, ska omfattas av den humanitära skyddsgrunden." Skickligt av MP. Nu rundar den gruppen alla de tidigare besluten om avvisning. Rättsosäkert så det stänker om det.

4 kommentarer:

 1. Hade någon trott något annat.

  SvaraRadera
 2. Centerpartiets nedröstning av det tidigare förslaget där alla med gymnasieamnesti skulle få stanna förstås full ut nu. Detta förslag, som nu läggs fram, borgar ju för att det blir så ändå. Så kunde centern spela folkliga..
  Maggan

  SvaraRadera
  Svar
  1. S är verkligen skurkaktiga på riktigt, de ljuger och bedrar precis som SVT och SR utan att darra på manschetten. Och kommer undan med det.

   Radera
 3. Morgan är livsfarlig. Och skitpartiet MP får trots att dom knappt finns fortsätta och bestämma. Märta S är i samma klass som lillmorgan.

  SvaraRadera