torsdag 22 april 2021

Biden kör en MP - lägger ner hela landet. För klimatet.



Världens  mest omtalade videomöte - Joe Bidens Leaders Summit on Climate idag.

Stefan Löfven behövde inte koppla upp sig. Administrationen hade bjudit in världens fyrtio viktigaste ledare, dit räknas inte Sveriges statsminister. 

Jag tror det ligger till såhär: Bidenadministrationen vet att det är Bolund och Hellden som bestämmer i Sverige, och kunde inte by-passa Löfvén, även om de gärna ville.

Hursomhelst,Biden lovade idag att halvera USA:s koldioxidutsläpp fram till 2030, räknat från 2005 års nivåer. Ett mål som fordrar att så gott som alla landets industrier kraftigt minskar sin användning av olja, gas och kol. 

Med andra ord, Biden avvecklar USA, som MP gör Sverige, Biden stänger ner fabriker och företag och skickar iväg jobben till Kina, kineserna kan skratta hela vägen till banken - och fullständigt skita i klimatmål.

Vänsterns yrkesaktivister vet att det är de som styr Bidenadministrationen, så detta klimatlöfte från Biden var inget de nöjde sig med, de vandaliserade som vanligt byggnader och lastade av koskit framför Vita Huset i protest. 

Man kan säga att USAs vänsterradikala dårar och President Biden förtjänar varandra. De hatar Amerika, och lag och ordning. De hatar ärlighet och hårt arbetande människor. De hatar gränser. De hatar hederliga val, och allt som kan förhindra valfusk.

Vad klimatet beträffar, jordens rotation gör att klimatförändringar är naturligt konstanta. Det finns inget mänskligheten kan göra för att ändra det, istider och tider av extrem hetta är oundvikliga.

3 kommentarer:

  1. Det finns ingen anledning till brådska bortsett från de ekonomiska vinningarna för alla associerade med FN's klimatpanel.
    Mitt råd att rädda jordens befolkning är barnbegränsning. Idag 7,4? Miljarder Imorgon 2025 10 milharder i övermorgon 15 miljarder. Det måste produceras mycket som blir till skräp som förstör jorden så vi våra barn, kan inte leva leva vad jorden måste ge för att alla ska överleva.
    P.S. Jorden överlever när vår tid är slut.

    SvaraRadera
  2. Har skottat två ggr idag, kommit 20 cm blöt snö i Luleå, och det fortsätter. Läste att Instruction Rebellions är i Pajala och Överkalix för att hindra Svea skog att avverka skog. Agerar som terrorister, med oraklet Gretas stöd. Egentligen lever vi i en semester för homo sapiens skrev Kary Mullis, OCR-uppfinnaren. Han sågade IPCC jäms med fotknölarna redan för 25 år sedan

    SvaraRadera