torsdag 4 mars 2021

De skyldiga värdegrundspartierna och regimmedia: - Ojjj, Jimmie Åkesson säger att Vetlanda-attacken har med invandring och migration att göra!!


Nima Gholam Ali Pour, SD, Malmö


Attacken i Vetlanda inträffar en kort tid efter attacken mot Kapitolium. Den ena politiserades så mycket som det var möjligt för att det gynnade vänstern att göra kopplingar mellan högern i Sverige och upploppsmakarna i USA, kopplingar som inte existerade.
Den andra kommer inte politiseras av etablissemanget överhuvudtaget trots att gärningsmannen var en 22-årig afghansk medborgare som borde utvisats första gången han dömts för ett brott.

Det gynnar inte regeringen att det pågår en diskussion om vilka partier som låg bakom afghanamnestin eller varför den utländska gärningsmannen överhuvudtaget befann sig i Sverige trots att han blivit dömd för narkotikabrott.

Om det här hade handlat om "högerextremister" som begått brottet eller en moské som varit drabbad så hade politikerna redan varit på plats, SVT-dokumentären varit klar och vänsterextremisterna varit inbjudna till SVT-studion. När det gäller det som hände i Vetlanda kommer etablissemangspolitikerna om tre månader säga ”Vilken Vetlanda?”

Till sist, om gärningsmannen är en 22-årig afghansk medborgare som dömts för brott innan, och vi har vissa partier i riksdagen som drivit på för en afghanamnesti för unga afghanska män samt verkat för att kriminella utlänningar inte ska utvisas, så är dådet inte ett sammanträffande. Då är det en konsekvens av en viss politik. 

Riksnarren:5 kommentarer:

 1. 22 åringen blir kvar i sverige efter tillrättavisning.
  Får inget jobb men kan alltid bli politiker (S) där kraven är minimala eller obefintliga.

  SvaraRadera
 2. Sverige måste snarast skapa en Författningsdomstol och återinföra Tjänstemannaansvaret.
  Vi kan inte ha politiker/tjänstemän som använder Sverige som sitt privata testlabb.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Palme visste exakt vad han gjorde när han avskaffade tjänstemannaansvaret!
   Inkl konsekvenserna..

   Radera
  2. Ja det har ju planerats i över 100 år så varje beslut är noggrant kontrollerat.

   Radera
  3. Känns uselt att inte efter ens efter 35 år kunna tacka den/de som avskaffade herr Palme...

   JJ

   Radera